El Bonpreu de l’antic Urgell de Barcelona arribarà a finals de mes

L'establiment ocuparà l'antic cinema Urgell de la ciutat i tindrà una superfície de 1.500 metres quadrats
L'antic cinema Urgell de Barcelona on Bonpreu obrirà un nou establiment | EP
 
 

L’antic cinema Urgell de Barcelona va projectar la seva última pel·lícula l’any 2013 i ha estat tancat des de llavors. Fa mesos es va anunciar que l’espai, en el passat convertit en el cinema més gran de la ciutat, seria ocupat per un supermercat Bonpreu.

 

Ara, fonts de la cadena han confirmat a 'TOT Barcelona' que l’obertura està prevista per a finals de mes. Un altre establiment de Bonpreu, situat al carrer Sepúlveda, va tancar el passat dia 2. Com a compensació, i si es compleixen els terminis, el dia 29 d’aquest mes obriria el nou local amb una superfície total de 1.500 metres quadrats.

 

Comptarà amb un interior d'illa d'accés públic

Les obres havien de començar a principis de 2016, però la complexitat existent per obtenir les llicències pertinents va fer que s'acabessin s’iniciessin el passat mes de febrer. Els treballs no només inclouen la construcció de les instal·lacions, sinó que es recuperarà l’interior de l’illa per a l’ús dels ciutadans.

 

A més, es farà una zona verda de gairebé 1.000 metres quadrats, i tindrà accessos tant des del carrer Urgell com des del carrer Borrell. L’aparcament comptarà amb una trentena de places per a cotxes i una vintena per bicicletes.

 

El passat mes de maig començaven les obres per retirar la coberta d’uralita de l’antic cinema, que ocupava uns 2.000 metres quadrats. L’operació va ser delicada per l’alta concentració d’amiant, la inhalació del qual pot portar malalties fins i tot mortals.

 

El cost de les obres ha estat d’uns 7 milions d’euros, que Bonpreu ha finançat totalment. També ha costejat la renovació de l’interior de l’illa de cases, ubicada entre Sepúlveda i Floridablanca.

 

També et pot interessar...

 

Més notícies de la categoria Actualitat