ÚLTIMA HORA

‼ Un home mata la seva dona a l'Alt Empordà i se suïcida

Destitueixen el director executiu de McDonald's per mantenir relacions amb una treballadora

El mateix afectat ha enviat un correu electrònic a la resta de treballadors en el qual assegura que està penedit perquè «es va tractar d'un error»
McDonald's té una política molt estricta en les relacions interprofessionals | Cedida
 

El fins ara director executiu de McDonald's, Steve Easterbrook, ha estat destituït per haver mantingut una relació sentimental amb una empleada.

 

Segons la política de la famosa companyia de menjar ràpid, aquest tipus de relacions estan prohibides i, per tant, han decidit finalitzar amb el seu contracte i important càrrec en l'empresa. El mateix afectat ha enviat un correu electrònic a la resta de treballadors, en el qual, assegura està penedit perquè «es va tractar d'un error».

 

 

Ell mateix ha enviat un correu a la resta de treballadors

Davant aquesta situació, també ha explicat que: «Tenint en compte els valors de l'empresa, estic d'acord amb el consell d'administració respecte al fet que és hora de marxar». Per la seva banda, des de la junta administrativa de McDonald's, han volgut manifestar el seu parer sobre la situació viscuda i, en aquest sentit, han afirmat que el seu ja exdirector executiu va tenir un «mal judici» a l'hora de decidir mantenir una relació amb una empleada.

 

Ara, després de la marxa d'Easterbrook, Chris Kempczinski, de 51 anys, ha estat nomenat nou director executiu de la companyia amb efecte immediat i passarà a formar part també de la junta administrativa, tal com han informat des del canal CNN.

 

La força del moviment 'Me Too'

Aquesta situació és, sens dubte, una de les més greus viscudes en una multinacional nord-americana en els darrers anys. Això no obstant, cal recordar que el moviment 'Me Too', s'encarrega de treure a la llum casos d'assetjament sexual en l'àmbit laboral i que, des de la seva posada en marxa, han estat diversos executius els implicats en aquest tipus de pràctiques.

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari