Diego Matamoros posant en un photocall i vestit tot de negre

Diego Matamoros admet haver mantingut relacions amb una coneguda col·laboradora de Telecinco

Diego s'ha assegut com a primera cadira de 'Sábado Deluxe' per participar en un polígraf per treure a la llum tots els seus draps bruts i certament, no ha deixat a ningú indiferent.

Si bé fa uns dies Diego Matamoros compartia la seva intenció de desaparèixer dels platós per no seguir fent negoci de la seva vida privada, aquest cap de setmana ho ha tirat per terra. Diego s'ha assegut com a primera cadira de 'Sábado Deluxe' per participar en un polígraf  per treure a la llum tots els seus draps bruts i certament, no ha deixat a ningú indiferent.

La dada que més ha copsat l'interès dels allà presents, ha estat quan el convidat ha admès que ha mantingut relacions sexuals amb Ylenia Padilla, també col·laboradora del programa i d'altres formats de la casa. Més tard, la màquina de Conchita ha ratificat la dada i ell ha explicat que això va passar temps enrere però que no va prosperar perquè ell no tenia intenció de tenir res més seriós. En canvi, la de Benidorm sí que pensava en plans de futur i no va encaixar gens bé la decisió del fill de Kiko Matamoros.

El polígraf també esquitxa a Sofía Suescun

Aquest polígraf ha estat prou extens i també ha desvelat que Sofía Suescun se li ha insinuat mentre que les parelles dels dos es trobaven dins de la casa de 'Gran Hermano Vip'. D'altra banda, el polígraf també ha confirmat que ell no té interès en ella i que de retruc, no té intenció de tenir relacions amb la concursant de formats de telerealitat.

També et pot interessar...