Primer pla d'Antonio David Flores

Surten a la llum els desorbitats ingressos d'Antonio David com a col·laborador de televisió

'Sábado Deluxe' ha realitzat un informe on es desvetllen els ingressos que ha generat Antonio David Flores en televisió.

Com diu el dit, a la policia no se l'enganya i 'Sábado Deluxe' ha anat a la cerca de  saber quins són els ingressos que ha obtingutAntonio David Flores com a col·laborador i concursants de programes de telerealitat. L'objectiu de tot plegat era saber si veritablement el tertulià estava passant problemes econòmics o si bé, s'estava exagerant la situació que està explicant dins de la casa de 'Gran Hermano Vip'.

En aquest informe recull els totals que hauria obtingut Antonio David en els diferents programes de Telecinco en els que ha treballat. El primer format del qual es parla és de 'Crónicas marcianas', en aquest cas hauria obtingut 624.000€. Es sumen també 561.000€  per les seves aparicions en el programa d'Emma Garcia 'A tu lado'. Ho segueixen 'Acorralados' amb 36.000€ i 'Enemigos Íntimos117.000€. També es recullen les seves col·laboracions en 'El programa de AR' per valor de 36.000€, el seu paper com assessor de l'amor de 'Mujeres y hombres y viceversa' dotats de 499.000€ i per últim, el seu pas com a concursants de 'Supervivientes' on hauria obtingut 18.000€.

Unes xifres que ballen segons qui les comenta

Els col·laboradors del 'Deluxe' estan dividits. Per una banda,  Kiko Matamoros argumentava que són xifres molt elevades i dubta de la seva veracitat, però a la vegada,  Ylenia Padilla explicava que les xifres podien ser certes ja que abans es pagaven molt millor les aparicions en televisió.

També et pot interessar...