Ylenia Padilla arremet contra la seva ex parella Antonio Tejado

L’ex concursant ‘GH VIP’ insisteix en el fet que Antonio Tejado no està parlant amb sinceritat sobre el seu desenllaç amorós

Durant la darrera edició del reality de ‘GH DÚO’ la química entre Ylenia Padilla i Antonio Tejado era més que evident, i l’atracció entre els dos concursants va derivar en una relació sentimental quan ambdós van abandonar la casa Guadalix de la Sierra.  Encara que cap dels implicats volia reconèixer-la, les seves aparicions junts en públic parlaven per si soles.

La seva ruptura amorosa ha trencat amb aquesta discreció, i Antonio Tejado només ha donat a conèixer alguns trets generals sobre el seu desenllaç sentimental. Després d’haver viscut amb molta intensitat la seva relació amorosa durant aquests mesos, la parella s’ha adonat que no acabava de complementar-se del tot bé.

Ylenia i Antonio Tejado han estat vistos sortint junts d'un hotel
Ylenia i Antonio Tejado van iniciar una relació després d'abandonar ‘GH DÚO’  | TELECINCO

 

Les indirectes d'Ylenia Padilla

Els rumors i les versions de la seva ruptura s’han disparat, i fins i tot l'ex parella de Tejado, Candela Acevedo, ha volgut aportar la seva opinió sobre els fets, i ha confessat que ell  «continua interessat en ella». D’altra banda, Ylenia no ha respost directament a les preguntes dels periodistes però sí que ha llançat alguna indirecta mordaç respecte la seva relació amb Tejado.

Algun dels dards que ha disparat a Antonio Tejado ha estat la següent declaració:  «Si volem entrar en un joc ‘heavy’ en el qual es diguin totes les veritats, entrem».  Amb un to amenaçant, l’ex concursant de ‘Gandia Shore’ ha deixat clar que la seva ex parella no està sent sincera sobre la seva separació, i ha insistit en el fet que «no es pot jugar amb la veritat i amb la gent».

«Els motius són uns i no es poden inventar», assegurava la valenciana. Amb un to irònic, Ylenia mostrava el seu desacord amb algunes de les declaracions d’Antonio Tejado en el plató de ‘Sálvame’ on aquests dies s’ha debatut sobre els motius de la seva ruptura sentimental.

Tejado i Ylenia
Tejado i Ylenia dins la casa de Guadalix de la Sierra   | TELECINCO