Ylenia a 'Viva la Vida'

Ylenia parla clar sobre la seva ruptura amb Antonio Tejado

La concursant de 'GH Dúo' ha assegurat que no hi ha hagut infidelitats i que, com a parella, han volgut anar massa ràpid

Una ruptura amorosa mai és agradable. Normalment sempre hi ha una part que surt més perjudicada, pateix o ho viu d'una forma més dolorosa. En el cas d'Ylenia i Antonio Tejado sembla que el dos ho estan portant bastant bé i, fins i tot, sembla que es mostren resignats pel que va poder ser però que, finalment, s'ha quedat en el que no ha estat. 

Tejado portava tota la setmana passada parlant al seu programa 'Sálvame', i el cap de setmana ho va fer ella al seu, 'Viva la vida'.  És molt fàcil detectar quan una persona com Ylenia està trista, ja que sempre està de bon humor i fent bromes.

Ylenia assegura estar bé després de la ruptura

Per tant, la presentadora de Telecinco Emma García va preguntar-li directament a Ylenia com es trobava, ja que era evident que no estava en el seu millor moment. «Estic bé, la veritat. No ho he passat bé aquests dies, no és agradable que estigui parlant tothom i intentant ficar caqueta», va dir. En aquest sentit, tot i que ella semblava que ja volia donar per acabada aquí, la insistència dels seus companys van portar la de Benidorm a explicar amb més detalls les causes de la seva separació amb Tejado.

«Quan vas a córrer els 100 metres ho pots fer caminant o corrents, doncs bé, nosaltres ho hem fet tot corrents i hem viscut tot el dolent i el bo intensament, per això, s'ha acabat tan de pressa».  Tanmateix va explicar que «jo deixo d'estar on vull, ell deixa de fer el que vol, i això no pot arribar a bon port. Necessites tenir llibertat i confiança i quan les coses no funcionen, a una altra cosa i fora. Feia unes setmanes que no hi havia un punt en comú i ja s'ha acabat. Els dos ho hem fet malament». En aquest punt, va voler deixar que no hi ha hagut infidelitats per cap dels dos.

Ylenia a 'Viva la Vida'
Ylenia va deixar clar que no hi ha hagut infidelitats | TELECINCO

 

Una relació viscuda massa de pressa

Finalment, Ylenia va dir que «no sé què pensava la gent de quant anava a durar, jo tampoc feia apostes i tal. Simplement ho vius i punt, i s'ha acabat i no hi ha res més a parlar. Quan ho vius tot molt ràpid es magnifica, com ens va passar a Guadalix». I és que cal recordar que la parella es va conèixer durant la seva participació en la darrera edició de 'GH Dúo' i va ser només sortir del concurs quan va sorgir l'amor. Amor que, per cert, ja és passat.

Ylenia a 'Viva la Vida'
Ylenia va respondre a les preguntes d'Emma García | TELECINCO