Van viure una nit molt especial al concurs de 'GH DÚO'

Antonio Tejado confessa el seu amor per Ylenia: «M’agrada tot d’ella»

Un cop fora de la casa de Guadalix, els dos exconcursants de ‘GH DÚO’ podrien haver donat un pas més en la seva gran amistat

Tot i que durant tot el concurs de ‘GH DÚO’ es va poder apreciar una molt bona sintonia entre Ylenia Padilla i Antonio Tejado, en els últims dies dels joves al concurs es va poder ratificar aquest bon ‘feeling’, arribant inclús a fer-se petons en públic durant una festa del concurs de Telecinco.

Els dos joves van aturar aquella situació i tot va quedar en un flirteig, però sembla que un cop fora de la casa de Guadalix, Ylenia i Antonio han decidit donar continuïtat a allò que van començar, ja que se’ls ha vist sortint junts d’un hotel i pujant al mateix cotxe. En aquest mateix context, el nebot de Maria del Monte va admetre a la revista ‘Lecturas’ que «m’agrada tot d’Ylenia ila cuidaré. A la meva mare li encanta i és estrany perquè mail li agrada ningú. Diu que som iguals».

A més, en la mateixa entrevista reconeix: «Fins al dia que ens vam acostar en una festa, no sabia que m’importava tant» i «Em ve molt de gust tenir-la a prop, no em fallarà». És més, quan al jove li van preguntar, si descartaria una relació seriosa amb ella, va respondre: «Perdona? Seria un idiota!».

Més que amics

Ylenia i Antonio estan millorant la seva amistat
Ylenia i Antonio estan millorant la seva amistat | TELECINCO

 

Uns periodistes de la premsa del cor van poder veure als exconcursants de ‘GH DÚO’ a la sortida d’un hotel, tot i que els joves van intentar desviar l’atenció i actuar d’una manera diferent en veure la presència de les càmeres.

D’aquesta manera, Antonio davant les preguntes d’un dels reporters: «Què tal esteu? Sembla que la cosa va molt bé entre vosaltres», li va contestar amb el seu bon humor i per intentar dissimular la situació: «Sembla que producció ens posa el mateix cotxe».

Tot i aquests comentaris, les cares de felicitat de la parella els va delatar, i segurament, confirmen que Ylenia i Antonio hagin decidit fer un pas més en la seva amistat i avui dia estiguin mantenint una relació sentimental.

L’afecte d’Antonio cap a Ylenia

Van viure una nit molt especial al concurs de 'GH DÚO'
Van viure una nit molt especial al concurs de 'GH DÚO' | TELECINCO

 

Antonio Tejado ha reconegut en diverses ocasions als mitjans de comunicació l’afecte i estima que té cap a Ylenia. Com per exemple, quan uns reporters se'l van trobar a l’estació de tren de Santa Justa a Sevilla, i on el nebot de María del Monte va reconèixer que «és una persona molt important per mi  en la meva vida».A més, el jove va afegir que «és una gran amiga i la veritat és que estic molt agraït d’haver pogut emportar-me del concurs una persona com ella».