Miriam Saavedra parla sobre Carlos Lozano en el seu canal

Miriam Saavedra nega una reconciliació amb Carlos Lozano

La guanyadora de ‘GH VIP’ ha desmentit rotundament a un anònim que assegura haver vist a la peruana i al presentador junts en un centre comercial

La guanyadora de l’última edició de ‘GH VIP’, Miriam Saavedra, ha desmentit de forma taxativa els rumors que van sorgir fa unes setmanes, els quals anunciaven una possible reconciliació entre la peruana i Carlos Lozano. Segons Miriam, tot ha estat provocat per un infiltrat que va trucar a un programa de televisió per explicar que els havien vist en un centre comercial.

Miriam nega que hagi tornat amb Carlos Lozano

Que la relació entre Carlos Lozano i Miriam va acabar molt malament és una obvietat per tots coneguda, i és que la parella ha protagonitzat enfrontaments lamentables en diversos platós de televisió. L’última discussió es va produir al programa ‘Sálvame’, on el presentador  va humiliar en públic a la seva parella. Des de llavors, per evitar nous enfrontaments, cadascú ha fet el seu camí i tot i que Miriam s’ha consolidat com a col·laboradora al programa de Jorge Javier Vázquez, sembla que Carlos ha abandonat els escenaris televisius.

En un altre programa de Telecinco, ‘Socialité’, va ser on un testimoni anònim va trucar per explicar que havia vist a Carlos i Miriam passejant per un centre comercial «agafats de la mà i en actitud molt afectuosa». Fet que ha provocat diverses especulacions sobre una possible reconciliació de la parella.

Mriam i Carlos quan estaven junts
Mriam i Carlos van discutir en nombroses ocasions durant la seva relació | CEDIDA

 

Però Miriam ho ha desmentit rotundament a través del seu canal de Mtmad i ha enviat un missatge a la persona que presumptament els va veure en un centre comercial: «Deixeu d’especular i mostreu proves. Dirigit a l’infiltrat, que a sobre d’infiltrat és fals, on estan les fotos? Ensenya-me-les!»

A més, la peruana va afegir: «És fals, no és veritat, a sobre que no he tornat amb Carlos, no he estat a cap centre comercial». Miriam volia d'aquesta manera, aclarir tots els rumors que insinuaven una possible reconciliació amb el presentador. «Que la meva relació es va acabar és un fet que tots coneixeu, va acabar d'una manera que a mi no m'hagués agradat que acabés», va concloure la jove.

Miriam prefereix quedar-se amb les coses positives de la relació

Miriam i Carlos en una de les seves discussions
Miriam i Carlos en una de les seves discussions | TELECINCO

 

Miriam també aprofita el vídeo per parlar sobre les relacions de parella. La peruana es mostra com una persona que no és rancorosa i que és molt difícil tallar de soca-rel amb una persona a la qual ha estimat tant. A més, la jove confessa que és una persona a qui li agrada quedar-se amb les coses positives de qualsevol relació i perdonar els aspectes negatius.

L’exparella de Carlos Lozano, ha explicat de manera molt gràfica i original la seva relació amb el presentador equiparant-la a un paper ple de gargots, estripat i arrugat: «Segueix sent una fulla de paper però ja estar bruta i trencada, no tornarà a ser la mateixa».

Tot i aquesta descripció i que Miriam negui la suposada trobada al centre comercial, ningú pot assegurar que la parella hagi trencat del tot el seu contacte, ja que en moltes ocasions era molt diferents el que es publicava al que realment passava en la realitat. I és que el caràcter tan impulsiu Miriam, pot fer que qualsevol moviment o decisió de la peruana canviï radicalment.