ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Sergio Ramos i Pilar Rubio construeixen una mansió a La Moraleja

La parella va adquirir una gran propietat a La Moraleja l’any 2017 on poder edificar una mansió concorde amb els seus gustos i necessitats

Sergio Ramos i Pilar Rubio s'estan construint una mansió a la Moraleja
Sergio Ramos i Pilar Rubio s'estan construint una mansió a la Moraleja | CatalunyaDiari.cat

Sergio Ramos i Pilar Rubio estan d'enhorabona. Falta molt poc pel seu gran dia, ja que el pròxim 15 de juny contrauran matrimoni a Sevilla amb una gran celebració. En aquest sentit, tal com comentava el futbolista durant una entrevista a 'El Hormiguero', «tots els convidats, en quant arribin a la porta de la finca, deixaran els seus mòbils i càmeres en una taquilla perquè se sentin bé i puguin gaudir tranquil·lament».

La seva nova llar

Aquest esdeveniment tan especial no és l’únic motiu de felicitat per a la parella. En una publicació a la revista 'Semana' ambdós van comentar que estaven endinsats en el projecte de construcció d’una gran mansió a la zona de La Moraleja, Madrid.

Segons la parella, van adquirir la propietat en una subhasta pública l’any 2017 després d’una execució hipotecària, i com que l’estil arquitectònic no encaixava amb els seus gustos i necessitats, van prendre la decisió de construir la casa des de 0. Així, la seva futura llar estarà en harmonia amb l’estil que desitja parella.

Explicaven també en la mateixa publicació que l’enderrocament ja s’ha dut a terme i que no hi ha cap rastre de l’antiga mansió. Gràcies a unes fotografies publicades, podem conèixer el seguiment de les obres i es pot començar a veure l’estructura arquitectònica de la qual serà la seva nova llar.

Pilar Rubio amb els seus tres fills
Pilar Rubio amb els seus tres fills | INSTAGRAM

 

Un projecte ambiciós

Tant Sergio Ramos com Pilar Rubio estan molt satisfets amb la zona triada per viure amb la seva família, fins a tal punt que mentre duren les obres estan vivint en una casa de la mateixa urbanització. Tot i que és de dimensions més petites, aquest deu haver estat un dels motius per decidir emprendre un projecte arquitectònic tan ambiciós.

Les dimensions de la parcel·la que van adquirir és de 15.000 metres quadrats i 1.470 construïts. Si bé és cert que aquestes xifres complien amb el que la parella buscava, l’estil de la mansió no els va acabar de convèncer.

És sabuda la seva passió per l’art que comparteixen a través de les seves xarxes socials, i algunes de les obres artístiques adquirides que decoren ara casa seva també tindran un lloc a la nova llar. Fins i tot Sergio Ramos va voler obsequiar a Pablo Motos amb una obra d’art molt valuosa.

Amb el nou pla de construcció la propietat s’ha revalorat, i si la parella la va adquirir per 4,5 milions d’euros ara podrà ascendir per sobre dels 12 milions.

 

Una parella amb una llarga història d’amor

Sent una de les parelles de moda i més anomenades a la premsa rosa, Sergio i Pilar gaudeixen de ser una família molt unida amb els seus tres fills.

Fa poc el futbolista va voler felicitar a la seva parella per Instagram, i li va dedicar el següent missatge: «No són les experiències viscudes, són les experiències per viure. No són els records compartits, són els records per compartir. No són els anys complerts, són els anys per complir. Perquè vas omplir la meva vida colors i riures, de complicitat i passió, de sinceritat i entrega, de família i il·lusió».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comentaris

envia el comentari