Pablo Motos, Santiago Segura iFlorentino Fernández a 'El Hormiguero'

Santiago Segura expulsat del 'Club Platino' de 'El Hormiguero'

Pablo Motos ha castigat a l’humorista pel seu comportament en l’última visita al programa

El dilluns passat, Pablo Motos va convidar al seu programa, ‘El Hormiguero’, a Santiago Segura i Florentino Fernández. Els dos humoristes espanyols van aparèixer al plató per promocionar la seva nova pel·lícula, ‘Holmes i Watson’, en la qual doblen les veus dels seus protagonistes.

Motos entrega a Segura la targeta del  ‘club Platino’

Durant l’entrevista als dos convidats, Pablo Motos li va donar a Segura la targeta ‘club Platino’ que acostuma a entregar el presentador a aquells convidats que visiten el programa sovint. En aquell mateix moment, l’humorista, fent referència al seu mal comportament l’anterior vegada que va visitar el programa, li va comentar: «Em fa por que me la treguis».

El presentador no va dubtar en contestar-li que «vas estar desagradable, maleducat, amb un to inadequat, amb falta de gust i d’empatia. Hi ha uns límits que vas passar. Ho he dit de broma, però ho faré de veritat», fent referència a l’última vegada que Segura va estar al plató de ‘El Hormiguero’ acompanyat del també humorista, José Mota.

  • També pots llegir: Pablo Motos revela que va patir un greu accident de moto aquàtica

Amb tot, la conversa es va produir en un ambient agradable i graciós per ambdues parts. Segura, per exemple, amb un intent de buscar el perdó del presentador el va lloar dient-li que «era la persona que més estava fent per la cultura espanyola». Motos, amb un gran somriure, agafava unes tisores i davant de Segura tallava la targeta, dient-li: «Santiago, estàs fora del ‘club Platino’. I seguint amb certa ironia, Segura va fer broma sobre la utilitat d’aquesta: «No m’ha servit per a res. Vaig demanar un parell de coses i em van dir que no».

Pablo Motos trenca la targeta 'club Platino' de Santiago Segura
Pablo Motos trenca la targeta 'club Platino' de Santiago Segura | ANTENA 3

Pablo Motos rectifica

Malgrat tot, el presentador va fer marxa enrere i es va desdir de la decisió que havia pres. Motos va aprofitar una pausa publicitària per readmetre a l’humorista al ‘club Platino’ de ‘El Hormiguero’ i li va tornar la targeta que instants abans havia enganxat amb cinta d'enganxar. Segura es va mostrar agraït amb la rectificació de Motos i va seguir fent broma: «Sóc l’únic que ha entrat dues vegades», li va dir a Pablo mentre els dos s’abraçaven.

Florentino Fernández, Santiago Segura i Pablo Motos reunits al plató
Florentino Fernández, Santiago Segura i Pablo Motos reunits al plató | ANTENA 3

 

Enfrontaments en l’última visita al programa

No és la primera vegada que Segura manté un pols amb Pablo Motos en el seu programa. Fa uns mesos, quan va ser convidat juntament amb José Mota per parlar del show teatral, ‘Dos tontos y yo. El sentido del humor’, ja van tenir les seves disputes.

En aquell programa, Segura li va tirar en cara al presentador que no sortís al curtmetratge del programa , ‘Asesinato en El Hormiguero Express’: «Tu et creus que amb el que em va costar tirar-me de l’Orient Express en marxa, em podies tallar?». I el presentador, sorprès pel comentari, li va contestar: «Però com em treus aquest tema?».

  • També pots llegir: Pablo Motos estrena casa de luxe al barri més prestigiós de Madrid