Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Antonio David i Rocío Carrasco en un muntatge

Rocío Carrasco va excloure Antonio David Flores del biopic sobre la seva mare

La filla de Rocío Jurado va voler protegir i difondre la història de la cantant suprimint personatges que no van aportar res a la seva vida

Últimament la filla de Pedro Carrasco i Rocío Jurado  està sent el focus d’atenció a tots els mitjans de comunicació del país.Rocío Carrasco, a més d’enfrontar-se a diversos conflictes familiars, sembla que està negociant la seva participació per a la pròxima edició de 'MasterChef Celebrity'

A banda d’això, l'última polèmica ha estat la notícia del biopic que va realitzar-se fa uns anys sobre la seva mare, on Carrasco va decidir eliminar completament la presència d’Antonio David Flores, el seu exmarit.

  • També et pot interessar:  Rocío Carrasco no aconsegueix saldar un deute de més d'un milió d'euros

La polèmica s’ha disparat

Avui la revista 'Lecturas' ha estat l’encarregada de publicar una dada molt interessant sobre la pel·lícula per a televisió que va estrenar-se l’any 2012 sobre Rocío Jurado.  La pel·lícula va ser presentada per Antena 3 al Festival de Cine de Màlaga, tot i que mai ha arribat a la petita pantalla. No obstant això, el film pot veure’s a través de la plataforma FlixOlé.

Segons el contingut de la notícia, Carrasco es va implicar plenament en la creació del biopic, ja que ella posseeix els drets d’explotació i de gestió de la imatge de la seva mare. És per aquesta raó que va tenir molta cura pels detalls que envolten la vida de la cantant i no va voler afegir informació que 'desviés' la narració a punts innecessaris.

Per aconseguir-ho va prendre la decisió de suprimir personatges que, malgrat haver format part de la vida de l’artista, no van aportar-hi res. És el cas d’Antonio David Flores, el seu primer marit, amb qui té dos fills, Rocío i David.

Més informació sobre el biopic

Antonio David Flores no apareix a la pel·lícula sobre Rocío Jurado
Antonio David Flores no apareix a la pel·lícula sobre Rocío Jurado | HOLA

 

L’eliminació d’Antonio Flores  és molt evident per a tothom qui hagi vist la pel·lícula. És cert que es pot veure la cantant fent els preparatius per a contraure matrimoni, però no hi ha cap menció al seu promès. Amb la intenció de donar a conèixer la vida i l'obra de la seva mare, Rocío Carrasco va voler obviar la presència de l’ex-Guàrdia Civil sense voler generar cap polèmica al respecte.

Sigui com sigui, Antena 3 ha decidir no fer pública aquesta producció i el desig de la filla de Rocío Jurado no podrà veure la llum. Amb tot això, ja han passat 7 anys d'ençà que la cinta va gravar-se, i semblà que seguirà guardada dins un calaix.

  • També pots llegir:  La filla de Rocío Carrasco es venja a través de la participació de Glòria Camila a 'Supervivientes'