Pla general de Belén Esteban ben feliç i somrient

Belén Esteban s’enfada perquè Kiko Matamoros es casa un dia abans que ella

La col·laboradora de ‘Sálvame’ assegura que, encara que Matamoros es proposi fastiguejar el seu casament, no ho aconseguirà

La mala relació entre la copresentadora de ‘SálvameBelén Esteban i Kiko Matamoros ha sigut sempre evident; la setmana passada, però, es va fer visible al sortir a la llum les declaracions de Makoke, exdona de Kiko, que asseguraven que ell es casava el 21 de juny per «fotre a Belén Esteban», que té previst casar-se el 22.

Sembla que la ‘princesa del poble’ no porta una bona temporada: durant les últimes setmanes, ha fet front a unes presumptes gravacions on Jesulín de Ubrique explicava el motiu de la seva separació, a més de sortir a la llum que el torero va cometre alguna infidelitat mentre estaven junts. Ara, Belén Esteban se sent atacada per Kiko Matamoros, qui sembla voler fastiguejar el seu casament.

Matamoros el 21 de juny, Esteban el 22

Belén Esteban en 'Sálvame'
Belén Esteban no es va callar davant les càmerres de 'Sálvame' | Telecinco

Les declaracions que Makoke, l’exddona de Kiko Matamoros, va fer a ‘Sálvame Deluxe’ el cap de setmana passat van encendre a la de San Blas. Concretament, la malaguenya va explicar que Kiko havia reconegut que es casava amb la seva xicota, Cristina Pujol, el 21 de juny, justament un dia abans que la col·laboradora per un únic motiu: «fotre a Belén Esteban».

Belén a Matamoros: «Aterra, Kiko, aterra»

«Noi, espavila. El meu casament no el fastiguejaràs, ni tu ni ningú. Si et cases el 21 de juny, de tot cor, et desitjo el millor, però crec que som grandets per tu haver de dir-li a la teva exdona que dius això per forte a Belén Esteban. Aterra, Kiko, aterra». Aquestes van ser les paraules que li va dedicar la col·laboradora a Kiko, enviant-li un missatge clar i directe. A més a més, mirant directament a càmera, Belén va manifestar: «mira, amor meu, a mi no em fastigueja, però amb l’edat que tens, 62 o 63, sembles un nen de 14 anys. ‘Ala, ala, ara li dic a Belén que s’aguanti’».

El casament de la ‘princesa del poble’

Belén Esteban està realment il·lusionada amb el casament que contraurà amb Miguel Marcos, la seva parella des de 2014. De moment, es coneixen només alguns detalls de l’enllaç, com que es guardaran tots els mòbils en entrar a la celebració, tindrà com a testimonis a María Patiño, Gema López i Antonio Rossi, i que el padrí serà Raúl Prieto, un dels directors de ‘Sálvame’.

La cerimònia s’oficiarà a la finca La Vega de Henares, a uns 40 quilòmetres de Madrid. Segons alguns mitjans de comunicació, el menú del casament està valorat en 130 euros i el podran gaudir algunes personalitats com Kiko Hernández, Mila Ximénez, Paz Padilla o Terelu Campos