Els col·laboradors de Sálvame durant un dels seus programes

Belén Esteban s'enfada amb Paz Padilla per un comentari sobre Jesulín

La disputa s'iniciava arran d'unes paraules de Paz Padilla, que qualificava Jesulín com a «pare responsable»

El binomi Jesulín de Ubrique-Belén Esteban torna a estar d’actualitat  després de quasi 20 anys de la seva separació. El tema treu de polleguera a la col·laboradora de ‘Sálvame’ cada cop que surt a col·lació alguna notícia o aspecte que tingui alguna relació amb Jesulín de Ubrique; la ‘princesa del poble’ es baralla amb qui sigui que esmenti el nom del pare de la seva filla.

Aquest cop li ha tocat rebre a la presentadora de ‘Sálvame’ Paz Padilla, amb qui s’ha enfadat l’Esteban per un comentari que ha fet l‘humorista, el qual ha considerat molt desafortunat.

El comentari que va encendre l'Esteban

Aquests últims dies, la ruptura de Jesulín i Belén Esteban, tornava a estar d’actualitat dues dècades després. Belén Esteban intenta no pronunciar-se sobre aquest tema, ja que així li ha demanat la seva filla, però li està costant molt mossegar-se la llengua.

La tarda de dilluns a 'Sálvame' començava amb l’especulació sobre  l’exclusiva que podria estar a punt de concedir Jesulín sobre les causes reals de la ruptura de la relació amb Belén Esteban.

Els comentaristes del programa, entre ells Terelu i Gema López, tenien la seva teoria:  «No ho fa perquè sortiria mal parat», «Ell pot explicar el que ha passat fins ara, però se la juga molt més», eren algunes de les possibilitats que estaven sobre la taula.

Però aleshores, Paz Padilla, presentadora del programa, va donar la seva opinió:«Potser a ell no li interessa perquè no vol, perquè és un pare responsable en aquest sentit», comentari que va fer que Belén explotés a l’instant, tota enfurismada.

«Et demanaria Paz, si us plau, que quan jo no hi sigui, pots dir el que vulguis; però et demano, si us plau, com a companya i amiga teva que crec que sóc, això de pare responsable crec que sobra, no tinc res més a dir, reina» va deixar-li anar a la presentadora.

Per la seva banda, Paz va voler calmar els ànims i li va explicar el seu comentari: «Jo no entraré a jutjar si és un bon o mal pare perquè no sóc ningú per jutjar-lo, però potser com a pare no vol, penso jo». Belén, fastiguejada i cansada ja, va voler acabar amb la controvèrsia: «Paz, de veritat, ja està, us ho demano de veritat».

Paz Padilla i Belén Esteban, una guerra contínua

No és el primer cop que les dues inicien una discussió en mig d’un programa. La presentadora ha realitzat comentaris poc afortunats envers Belén en més d’una ocasió. 

La princesa del poble ja s’ha queixat diverses vegades de l'actitud de la presentadora, afirmant que no entén el tipus d’humor que fa servir Paz Padilla i que sempre intenta fer-li la guitza. A causa d'aquestes contínues enganxades,  Belen Esteban es va plantejar si invitar o no a la presentadora a la seva boda, i tot i que en un primer moment s'hi va negar, posteriorment va rectificar i va afirmar que seria invitada.