Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban a plató

Belén Esteban revela més detalls de l’examant de Jesulín

Després que Diego Arrabal afirmés que el torero va tenir una relació amb una presentadora de Telecinco, la col·laboradora de ‘Sálvame’ assegura que «treballa amb Ana Rosa Quintana»

Sembla que la història entre Belén Esteban i Jesulín de Ubrique no té fi. I és que programa rere programa, l’exparella del torero perd els papers quan tracten el tema. Darrerament, provocada per les declaracions d’algunes exnòvies de Jesulín i sobretot, per les informacions que aporta el ‘paparazzi’ Diego Arrabal a ‘Sálvame’.

Intenten descobrir qui va ser la suposada amant de Jesulín de Ubrique

Han estat molts els enfrontaments entre el mateix Diego Arrabal i Belén Esteban quan el ‘paparazzi’ intenta donar exclusives sobre els motius de la ruptura de la parella. Aquesta vegada, però, Diego va crear un intens debat quan va assegurar que una famosa presentadora de televisió va tenir una història amb Jesulín mentre aquest estava coneixent a María José Campanario.

  • També et pot interessar: Nova versió del motiu de la ruptura entre Jesulín i Belén Esteban

Aquesta exclusiva la va revelar al programa on col·labora ‘Viva la Vida’, i el passat dilluns, aprofitant la seva presència al plató de ‘Sálvame’, els seus companys van voler treure-li més informació sobre aquesta suposada relació.

Tot i els intents dels seus companys, el ‘paparazzi’ es va negar a donar més informació de la que ja va donar per no descobrir el nom de la suposada amant, amb l’excepció d’assegurar que treballa actualment a Telecinco i que és rossa.

Diego Arrabal no va dir el nom de l'amant de Jesulín
Diego Arrabal no va dir el nom de l'amant de Jesulín | TELECINCO

 

Davant d’aquests comentaris, Belén Esteban es va tornar a enfrontar a ell recriminant-li que no s’atrevia a donar el nom d’aquella persona perquè fa uns anys ja el va denunciar. «Que digui qui és la presentadora perquè el va denunciar,  va perdre el judici i li va haver de pagar 40.000 euros». La col·laboradora va afegir que Diego Arrabal no s’atrevia a dir el nom davant de les càmeres però que fora dels platós no tenia cap problema en explicar-ho.

[predef]app-catalunya-diari-159[/predef]

Tensió al plató de ‘Sálvame’

Amb els detalls que va donar Diego Arrabal sobre aquesta suposada amant de Jesulín, la presentadora Paz Padilla i la resta de col·laboradors del programa van abandonar per uns moments el plató buscant possibles candidates que complissin les característiques que havia anunciat el ‘paparazzi’.

Tot i aquests intents, ningú va sospitar de cap companya de Telecinco, però quan tots tornaven als seus llocs, Belén va donar més informació: «està treballant amb Ana Rosa Quintana». Davant d’aquest nou detall, Diego es va sentir molt pressionat i va estar a punt de desvelar el nom però la direcció del programa ho va poder evitar.

Belén Esteban marxa del plató

Amb la tensió del moment, i tenint en compte el ‘pacte’ que té amb la seva filla de no parlar del seu ex als platós de televisió, Belén va abandonar el plató del programa, ja que no aconseguia abstenir-se de donar la seva opinió davant de les mentides, que segons ella, explicava Diego Arrabal.

Tot i això, abans de deixar el plató, Belén li va deixar un  missatge molt clar: «Aquí parla tothom però la meva història és d’ell i meva. He parlat jo perquè és la meva història, no és la història de ningú i si algú ha de parlar, que parli Jesulín, no per darrere. Me’n vaig, t’ho juro. Com que el que més m’estimo m’ha estirat de les orelles, no em val la pena».

  • Notícia relacionada: Belén Esteban anima Jesulín a denunciar-la: «No tens vergonya!»