Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Aitana Ocaña en un photocall

L'amistat entre Aitana i Ana Guerra podria estar en perill per culpa de Cepeda

Les dues cantants podrien haver perdut la confiança per culpa de l'exparella d’Aitana

Les dues cantants de  «Lo malo»  estan passant per uns moments complicats pel que fa a la seva amistat. I és que sembla que Aitana Ocaña i Ana Guerra s’estarien distanciant per alguna història que han revelat terceres persones i en la qual estaria involucrat el també cantant i exparella d’Aitana, Luís Cepeda.

Perilla l’amistat entre Aitana i Ana Guerra

Segons ha publicat el portal d’informació de societat ‘Look’, Aitana Ocaña i Ana Guerra no estan passant una bona etapa en la seva relació d’amistat. Les dues concursants d'‘Operación Triunfo 2017’,  que han estat de les que més han triomfat després de sortir de l’acadèmia,  haurien trencat la seva amistat, i sembla que podria ser pel també ex concursant, Luís Cepeda.

Ana Guerra durant la seva actuació a la gala 8 d' 'OT 2017'
Ana Guerra durant la seva actuació a la gala 8 d' 'OT 2017' | TVE

 

El mateix portal assegura que la mala relació entre les dues podria ser perquè, segons informen fonts properes a Aitana Ocaña, una tercera persona li hauria explicat a la barcelonina que la seva amiga Ana Guerra havia tingut una relació amb el cantant gallec just després de trencar amb ella. A Aitana, sembla que li ha molestat moltíssim el fet que la seva amiga no li hagués dit en el seu moment que havia tingut aquesta relació amb el seu ex.

  

Aitana, molt freda a les xarxes socials

Aquest motiu sembla suficient per trencar la seva amistat, ja que des de llavors Aitana Ocaña no ha donat cap ‘like’ a les publicacions de la seva companya a les xarxes socials. Ni tant sols quan Ana Guerra ha publicat alguna cosa referent a la cançó interpretada per les dues que ha tingut tant èxit, «Lo malo», hi ha hagut resposta de cap mena per part de la catalana. En canvi, Ana Guerra sí que ho ha fet en diverses ocasions amb l’objectiu d’apropar-se a Aitana.

Aitana i Luis Cepeda
Aitana i Luis Cepeda van ser parella | Vanitatis

Tot i aquests intents a través de les xarxes socials,  la publicació d’un vídeo que va compartir Ana Guerra amb els seus seguidors on sortia amb Luís Cepeda cantant «Vas a quedarte» hauria agreujat la situació. I és que Aitana va aprofitar un descans d’un programa de ràdio que havia assistit amb el gallec per publicar un vídeo dels dos cantant la cançó.

Quan va sortir a la llum aquesta sorprenent situació entre les dues concursants d’‘Operación Triunfo’ i coincidint amb la presentació del nou disc d’Ana Guerra, ‘Reflexiones’, la premsa li va preguntar a Aitana sobre el nou disc de la seva amiga. La barcelonina, fugint de la polèmica, va evitar donar massa detalls i va dir que «li encantava», però també que «no havia tingut temps de publicar res en les seves xarxes socials»