Guerra de gelosia entre Shakira i Piqué per culpa de certes amistats

La cantant és molt amiga de Maluma i el futbolista manté una gran relació amb la seva exparella

Imatge de Shakira i Gerard Piqué
Shakira i Gerard Piqué, en guerra per culpa de la gelosia | CatalunyaDiari.cat

Shakira i Gerard Piqué sempre capten l’atenció vagin on vagin i facin el que facin. En les darreres setmanes la parella ha estat protagonista de moltes notícies del cor que inclouen nombrosos rumors que van des d’una possible ruptura fins a una boda. Tanmateix, el que sí que queda clar és que entre la cantant i el futbolista hi ha una guerra causada per la gelosia que senten per culpa de certes amistats.

Segons els rumors, la tensió entre la parella ja existia el passat hivern, una crisi que semblava que s’havia esfumat després que Shakira tornés de la seva gira. No obstant això, ‘Informalia’ ha afirmat que els assistents a la festa privada que Leo Messi va organitzar al Camp Nou, amb l’actuació del Circ del Sol i Robbie Williams, han assegurat que es podia sentir aquesta tensió entre la cantant i Piqué.

Guerra de gelosia per les seves amistats

La relació entre Shakira i Piqué ha estat a punt de trencar-se en més d’una ocasió i la culpable és la gelosia. Un sentiment que provoca un gran neguit i crispació en la colombiana cada cop que sent «Nuria Tomás», nom de l’exparella del futbolista amb qui manté una excel·lent relació d’amistat.

Piqué i Shakira
Certes amistats del cantant i del futbolista provocarien tensió entre la parella | Instagram (@3gerardpique)

Per la seva part, però, Piqué també sent gelosia envers certs amics de Shakira. Un gran exemple és Maluma, amb qui la cantant va gravar un videoclip i, pel que sembla, el català no vol que ho torni a fer. En alguna ocasió, la cantant ja ha explicat en públic que Gerard Piqué «és un home gelós i territorial, a qui sempre li agrada tenir-ho tot sota control i tenir la seva aprovació va fer que tot fos molt més fàcil».

Tanmateix, ni Shakira ni Piqué s’han posicionat respecte d’aquests rumors. Com sempre, demostren la seva felicitat a través de les seves publicacions a les xarxes socials. Com és el cas del seu aniversari aquest passat dos de febrer. La colombiana celebrava els seus 42 anys i el català els 32 el mateix dia amb un original pastís amb unes figures d’un gall, una gallina i dos pollets sortint dels seus ous, simbolitzant els fills de la parella.


Comentaris

envia el comentari