Lydia Lozano ha estat molt acompanyada per la seva mare

El delicat moment de Lydia Lozano: el seu marit està ingressat a l'hospital

La periodista parlava per primera vegada després de l'operació del seu marit Charly: «Ell és el meu tot»

Lydia Lozano està passant per un moment molt delicat arran de l’hospitalització del seu marit Charly, a causa d’una operació d’hèrnia discal.

Les alarmes saltaven aquesta setmana quan la col·laboradora de ‘Sálvame’ no apareixia al plató del programa com cada dia; el seu company Kiko Hernández llançava unes paraules d’ànim dirigides a Lydia Lozano que feien pensar que estava passant alguna cosa molt greu.

La seva mare, la seva millor companyia

Posteriorment es va saber el motiu de l’absència de Lydia Lozano a la seva feina: al seu marit l’havien operat d’una hèrnia discal i estava ingressat a l’hospital. Tot i ser una operació rutinària ella no es va separar del seu costat i ha estat cada dia als peus del seu llit mentre seguia ingressat.

La mare de Lydia també molt pendent del seu gendre
La mare de Lydia també molt pendent del seu gendre | CEDIDA

 

Els seus companys de ‘Sálvame’ no han parat d’enviar-li missatges d’afecte, però la persona en qui  Lydia més ha confiat en aquests moments ha estat en la seva mare, amb qui guarda una gran relació i a la qual està molt unida. Lydia acudia a veure a Charly amb la companyia de la seva mare i després se n’anaven a dinar juntes a un restaurant de la zona.

  • Notícia relacionada: Així és Charly, el discret marit de la periodista Lydia Lozano

Lydia torna a ‘Sálvame Deluxe’

Un cop passat el mal tràngol, Lydia tornava a la feina i s’asseia aquest dissabte a la seva cadira de ‘Sálvame Deluxe’. Aleshores el seu marit seguia hospitalitzat, ja que la ferida de l’esquena no havia acabat de cicatritzar, cosa que li provocava dolors a Charly, però tot i això, la col·laboradora es va animar a tornar a la feina, ja que en general, l’evolució del seu marit era molt positiva i ja es trobava millor.

Lydia Lozano molt més tranquila després de l'operació de Charly
Lydia Lozano molt més tranquil·la després de l'operació de Charly | TELECINCO

 

Molt feliç, i davant les preguntes dels seus companys, Lydia Lozano explicava que Charly es trobava bé: «Estic bé, Charly està bé, li he dit de tot, no et moguis molt i un petonet» confessava. També va voler donar les gràcies a l’equip que havia atès el seu marit: «Un petó a les infermeres i a Nuno. Us estimo a totes les infermeres, com m’ho he passat amb vosaltres! He rigut tant!».

Per acabar, va dedicar unes paraules precioses al seu marit dient que, per a ella,  Charly és «el seu tot».

  • Notícia relacionada: Carmen Borrego passa de col·laborar a dirigir 'Sálvame'