Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Massiel explica els episodis més durs de la seva vida

Massiel: «Em van drogar contra la meva voluntat»

La cantant ha explicat algunes anècdotes de la seva vida al programa ‘Sábado Deluxe’
Massiel explica els episodis més durs de la seva vida
Massiel ha explicat els episodis més durs de la seva vida a 'Sábado Deluxe' | TELECINCO

 

La guanyadora d’Eurovisón de 1968, Massiel, va protagonitzar una de les entrevistes més dures que ha hagut d’afrontar Jorge Javier Vázquez al programa 'Sábado Deluxe' de Telecinco. La cantant va confessar algunes anècdotes molt dures de la seva vida  que van impactar molt a tothom.

Capítols durs de la vida de Massiel

Durant l’entrevista que li va fer Jorge Javier, Massiel va confessar alguns dels moments més durs de la seva trajectòria que demostren que la vida de la cantant no ha estat gens fàcil després de guanyar Eurovisión l’any 1968. La cantant va iniciar l’entrevista explicant un d’aquests episodis tan durs: «Em van posar ‘popper’ en contra de la meva voluntat al Studio 54 de Nova York. Em vaig quedar a la barra pensant: Però què m’han fotut?».

Massiel confessa que la van drogar amb 'popper' a Studio 54
Massiel confessa que la van drogar amb 'popper' a Studio 54 | TELECINCO

 

Tot i aquesta dura confessió, Massiel no va voler aprofundir sobre el que va passar després. En canvi, Jorge Javier, tot i la seva sorpresa quan l’escoltava, va aprofitar el moment per posar una mica d’humor i li va preguntar: «I et van donar...», al que ella va respondre per tancar el tema: «Pel cul mai».

Massiel ha tingut una vida complicada

La cantant no només va explicar aquesta mala experiència amb les drogues, sinó que va aprofitar l’entrevista per sincerar-se i confessar altres aspectes de la seva vida personal  que fins ara no havien sortit a la llum. I és que la vida familiar de la cantant tampoc va ser fàcil, ja que es va criar en una casa on les mostres d’afecte no existien i només quan va guanyar Eurovisión les coses van començar a canviar.

«Sóc filla d’una mare  molt dominant i d’un pare meravellós, però molt dèspota. Va començar a estimar-me més quan va començar a viatjar amb mi. Sobreviure quan era petita a casa meva va ser molt dur», va confessar Massiel.

La cantant va plorar quan recordava moments durs de la seva vida
La cantant ha plorat quan recordava moments durs de la seva vida | TELECINCO

 

Seguidament, Massiel també va confessar com la seva mare la va enganyar i el mal que això li va causar: «Em vaig veure anunciant una urbanització en un diari. La meva mare va convèncer una fan perquè falsifiqués la meva signatura, van fer una campanya de publicitat que jo no vaig permetre, aquesta va ser una de les coses que em van provocar una baixada del meu estat anímic abans de trepitjar terra espanyol. No és fàcil».

  

  • També et pot interessar: Massiel té degeneració macular.

Massiel té un caràcter molt fort

Amb les confessions que va fer Massiel durant l’entrevista, va demostrar que la seva vida ha tingut molts moments durs. Jorge Javier fins i tot li va preguntar si era «tan intensa» per aquest passat que havia viscut. «No sóc excessiva, sóc rotunda, que és molt diferent», va respondre ella, tot i admetre que segurament ara actuaria d’una altra manera, però reconeixent que no es penedia dels seus actes. «Hauria d’haver estat més cínica, no haver posat la cara. Perquè m’han trencat la cara moltes vegades, de veritat i hipotèticament parlant», va dir la cantant.

Massiel ha estat sempre molt rebel
Massiel ha estat sempre molt rebel | TELECINCO

 

Està clar que aquest caràcter li va portar més d’un problema a Massiel. Fins al punt que una vegada algú, del qual no ha volgut revelar el seu nom, li va trencar la cara literalment. Tot i això, aquest fet encara li va donar més força com per enfrontar-se fins i tot a uns encaputxats que van entrar a robar a casa seva.

  • També et pot interessar: Massiel carrega contra la independència de Catalunya: «Sobirana de què?»