Jordi González, operat d'urgència d’un despreniment de retina

El presentador ha recuperat gairebé tota la visió de l’ull esquerre gràcies a la ràpida actuació mèdica

Jordi González presentador de 'GH Dúo: El debate' | TELECINCO

El presentador de 'GH DÚO': El debate' va patir un bon ensurt el passat mes d’octubre quan de sobte el seu ull esquerre va deixar de veure. Segons ha explicat 'La Coctelera' el causant del sobresalt va ser un despreniment de retina, el qual va tractar-se urgentment per evitar una ceguera parcial.

 

Els metges van actuar ràpidament

Gràcies a una entrevista que el mateix 'Jordi González' va concedir a Pilar Eyre per a 'Lecturas' coneixem els detalls de la seva recuperació. El presentador va relatar com havia hagut de sotmetre’s a una apressant intervenció quirúrgica si no volia perdre la visió del seu ull esquerre. Afortunadament, l’actuació dels metges va ser molt ràpida i van evitar que Jordi romanès per sempre «parcialment cec».

Perquè la rehabilitació fos efectiva Jordi va haver de fer repòs i de seguir els consells mèdics pertinents, a més de rebre les cures òptimes. 

  • També et pot interessar:  Li proposen a Jorge Javier Vázquez tenir sexe a l'aeroport

No és la primera operació per aquesta malaltia

L'any 2017 va patir un despreniment de retina en el seu ull dret, del qual va sortir satisfactòriament recuperat. La causa d’aquests dos ensurts pot ser l’operació de miopia a la qual es va sotmetre fa un temps, ja que les persones intervingudes per aquest problema de visió tenen més possibilitats de patir un despreniment de retina. Els mateixos focus de llum el plató podrien haver propiciat aquests incidents.

D'altra banda, Jordi comparteix amb els seus seguidors tant els esdeveniments més alegres com els que no, i el succeït amb el seu ull esquerre no ha passat desapercebut a les xarxes socials: «Avui fa dues setmanes que vaig patir un despreniment de rutina i vaig ser operat d’urgència amb un resultat extraordinàriament bo. L’any passat em va passar amb l’ull dret i ara amb l'esquerra. Ja està: no queden més retines que salvar».

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Coneixem la seva recuperació

El presentador ha explicat la situació actual del seu estat de salut mitjançant el seu perfil d’Instagram després d’uns mesos de la intervenció quirúrgica. Somrient i visiblement satisfet, Jordi relatava la seva millora: «Les meves oftalmòlogues m’han donat l’excel·lent notícia: ja un 80% de la visió de l’ull operat fa tres mesos. La felicitat i la gratitud, si no es comparteixen, no són res».

Els seus seguidors han respost amb tres mil 'likes' la notícia que ha compartit el presentador, a més de publicar centenars de comentaris d’ànims perquè continuï així de bé amb la recuperació. 

És molt alleujador saber que una de les personalitats més conegudes de 'Mediaset' s’estigui recobrant tan positivament. Esperem que d’aquí poc el puguem tornar a veure presentant a 'GH DÚO: El Debate' i els 'Última hora' d’aquest 'reality'.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

  • També et pot interessar:  Critiquen a Jordi González per polititzar i polemitzar l'atemptat de Barcelona

Comentaris

envia el comentari