Marc Clotet abraça per primer cop la seva filla nascuda prematurament

L’actor català ha celebrat amb la seva dona, el primer mes de vida de la petita Lia Clotet
Marc Clotet i Natalia Sánchez celebren el primer mes de vida de la seva petita, Lia Clotet | Instagram

 

El famós actor català Marc Clotet ha pogut celebrar el mes de vida de la seva filla. La petita Lia Clotet va néixer de forma prematura i ara compleix un mes. La parella formada per l’actor de sèries com ‘Amar es para sempre’ o ‘Física i Química’ i la seva dona Natalia Sánchez, també coneguda per sèries com ‘Amar en tiempos revueltos’ han pogut celebrar que la seva petita evoluciona favorablement i puja de pes.

 

 

Natalia Sánchez penjava una foto a les seves xarxes socials i ho acompanyava amb el següent escrit: «Avui celebrem el primer mes de Lia i el seu primer quilo! 3,3 kg i pujants... Serà cert que febrer és el mes de l’amor perquè a mi m’explotarà el cor!».

 

Lia Clotet pesava 2,2 kg quan va néixer ara a pujar un quilo de pes i els seus pares no han volgut deixar de celebrar la notícia amb els seus seguidors. Natalia Sánchez també va penjar una fotografia seva donant el pit a la petita.

 

 

 

Fa unes setmanes, l'actriu ja havia penjat una imatge amb la seva nena, al poc de neixer, donant-li el pit. Ella metixa afirmava: «I així, en un instant, et canvia la vida. És increïble com, des del primer moment en què te la posen al pit, acabada de sortir de dins teu, calenteta i amb el cordó umbilical encara unint els vostres batecs, entens que la teva única prioritat en aquest món és fer que segueixi avançant cap endavant».

 

 

Més notícies de la categoria Cor