Natalia Sánchez mostra com li dona el pit al seu bebè

L'actriu va publicar a les xarxes una imatge amb la seva filla prematura i va explicar la seva experiència com a mare
Natalia Sánchez quan estava embarassada de Lía | Natalia Sánchez

 

Primer ens va conquistar amb la sèrie 'Los Serrano' i ara, Natalia Sánchez, ha enamorat tots els seus seguidors amb les imatges de la seva primera filla.

L'actriu està vivint un dels seus moments més dolços gràcies al recent naixement de la petita Lía. Ella i la seva parella, el català Marc Clotet, no poden amagar la felicitat que senten des que van ser pares per primera vegada i Sánchez va voler compartir aquesta alegria a través de les xarxes socials.

 

 

En concret, l'actriu va publicar una tendra imatge on es pot veure com dona el pit a la seva filla juntament amb un text que es podria considerar una declaració d'amor al seu bebè. «I així, en un instant, et canvia la vida. És increïble com, des del primer moment en què te la posen al pit, acabada de sortir de dins teu, calenteta i amb el cordó umbilical encara unint els vostres batecs, entens que la teva única prioritat en aquest món és fer que segueixi avançant cap endavant».

 

Naixement prematur

Cal recordar que la petita Lía va néixer prematura, amb només 2,3 quilograms. Per aquest motiu i amb la intenció que no hi hagués cap mena de complicació, va requerir una dedicació plena per part del personal sanitari i, també, dels seus pares.

 

 

Sánchez va explicar com va viure aquesta situació amb aquestes paraules. «Set dies sense sortir de la 417, 16 metres quadrats d'habitació que, al cap de poques hores, es converteix en la teva llar i des d'on, curiosament, no trobes a faltar res de l'exterior perquè el que més t'importa en aquest món es troba dins d'aquestes quatre parets».

 

 

Una situació complicada

D'altra banda, l'actriu va reconèixer que van ser moments durs però que la unió amb la seva parella i el seu objectiu comú per aconseguir que tot sortís bé van ser més forts. «Els segons es fan hores i els dies són setmanes. No dorms més de 15-20 minuts seguits i, encara que les teves conversacions comencen a ser una mica inconnexes per l'esgotament, sobrevius».

Natalia Sánchez i la seva parella, Marc Clotet | Instagram

 

Sánchez també va mostrar el seu agraïment a tot l'equip sanitari de l'hospital per la seva dedicació. I, finalment, va fer una menció especial al seu company en aquest nou repte: Marc Clotet. «Per demostrar-me una vegada més la gran persona que ets i per ser el millor pare i el millor company de vida que mai podia haver imaginat».