Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Belén Esteban anima Jesulín a denunciar-la: «No tens vergonya!»

La coneguda col·laboradora ha esclatat contra el torero, després de sentir part d'una polèmica gravació a 'Sálvame'

Belén Esteban durant una intervenció al plató de 'Sàlvame'  | Telecinco

 

La guerra entre Belén Esteban i Jesulín de Ubrique sembla no tenir final. Després de divuit anys, la seva separació torna a estar en boca de tothom, després que el fotògraf Diego Arrabal s'hagi posat com a objectiu posat contra l'espasa i la paret la coneguda col·laboradora de 'Sálvame' amb una gravació molt polèmica. 

L'exconcursant de 'Gran Hermano VIP' ha acudit,  visiblement incòmoda, al plató del conegut programa, i ha assegurat estar disposada a donar la cara, si finalment es confirmés que l'arxiu d'àudio, que conté presumptament una conversa entre Arrabal i el conegut torero, és real. «No vull però que no em provoquin perquè t'asseguro que es pot 'liar', i si ell té proves amb cintes,  jo també tinc proves que mai han sortit a la llum, Val?», ha advertit molt molesta Esteban.

Diego Arrabal y Belén Esteban
Diego Arrabal i Belén Esteban, cara a cara | Telecinco

 

Suposadament, a la gravació que tant incomoda contindria unes declaracions de Jesulín que desmuntarien completament la versió que la guanyadora de 'GH VIP' fa gairebé dues dècades que defensa als platós de la televisió espanyola.  «Qui ha marxat ha estat ella. Jo no l'he fet fora», assegura, suposadament, el torero sobre la mare de la seva filla Andreíta. 

Belén esclata: «Això em sembla vergonyós»

Però això no seria la principal sorpresa, i és que  Belén Esteban també s'ha vist obligada a escoltar un altre tall de la gravació, en el qual Jesús Janeiro relata un episodi violent que va viure amb ella a la finca d'Ambiciones:  «Doncs bé, un dia em llanço...». 

Després d'escoltar això, Belén esclata:  «La mare que em va parir...Això em sembla vergonyós. Com pots tenir una cara tan dura? Si hagués fet això, haver-me denunciat. No tens vergonya. Quina sort tens! No seràs mai un home i, si fos veritat parla», li demanava la madrilenya a la seva exparella. 

Belén Esteban y Diego Arrabal hablan sobre la polémica cinta
Belén Esteban al costat de Diego Arrabal i Jorge Javier, parlant sobre la cinta de Jesulín | Telecinco

 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

«Jo aquella història no la vaig viure»

Després del programa,  la col·laboradora encara tenia molt adir, i és per això que va explicar a les càmeres d''Europa Press' que Jesulín «va viure una altra història». «Jo aquella història no la vaig viure. M'entens? Jo sempre he explicat el mateix, jo crec que ell ha canviat diversos cops. Però ja està. Si és que...és un pobre home», va assenyalar. 

Jesulín de Ubrique torna a rebre durs atacs de Belén Esteban | cedida

 

Això no ha estat tot, i és que  Belén Esteban va continuar amb els seus atacs al torero, pronunciant-se sobre la possible crisi en el matrimoni amb María José Campanario. «La separació d'ells, on ha arribat? Sempre és el mateix. És que jo ja estic en un altre nivell, de veritat.  Sabeu què és el pitjor, que em poso nerviosa. No ho hauria de fer», ha apuntat la col·laboradora de 'Sálvame'.