Surt a la llum la versió de Jesulín sobre la ruptura amb Belén Esteban

La periodista Gema López afirma haver escoltat una gravació on Jesulín de Ubrique explica una versió molt diferent sobre la separació amb Belén

Fa uns dies saltava la notícia sobre la possible separació entre  Jesulín de Ubrique i María José Campanario, fet que ha reobert el polèmic passat entre el torero i Belén Esteban. La col·laboradora de ‘Sálvame’ es manté esquiva a parlar del tema, però cada cop apareixen noves informacions sobre la seva relació i els motius de la separació entre ella i el torero.

Dues versions molt diferents sobre la separació

Segons explica ‘La Coctelera’, després de la separació, Belén Esteban va ser l’única que es va pronunciar al respecte i va oferir la seva versió dels fets. Va assistir a nombrosos programes i revistes del cor detallant els motius de la ruptura, així com el tracte que havia rebut a Ambiciones.

  • Més informació d’interès: Belén Esteban revela detalls sobre els convidats dels seu casament

Per altra banda, Jesulín va decidir no pronunciar-se i mantenir-se al marge, deixant silenciada la seva opinió i experiència durant la relació i posterior separació amb Belén. Ara, el paparazzi Diego Arrabal ha confirmat que el torero va concedir una entrevista on narra una versió dels fets totalment diferent de la que explica la col·laboradora.

Diego Arrabal afirma tener unas grabaciones donde Jesulín cuenta su versión
Diego Arrabal afirma que la versió de Jesulín és molt diferent a la de Belén Esteban | Telecinco

 

L’entrevista que detalla Arrabal va tenir lloc deu dies abans que es produís la separació de la parella; el periodista, a més explica que el torero li va revelar coses «molt fortes» sobre la relació que tenia amb Belén, i que la separació fou provocada per escenes molt complicades que van viure durant la relació.

En la gravació apareixia una declaració, narrada per Jesulín, que dista molt del que Belén Esteban ha estat explicant durant 18 anys; el torero va demanar que no es fes pública aquesta part de l’entrevista, tot i saber l’interès que hi ha en que surti a la llum. 

Gema López confirma las grabaciones de Jesulin de Ubrique
Gema López avala la versió de Diego Arrabal al haber escoltat l'entrevista de Jesulín | Telecinco

Dilluns passat, la periodista Gema López va irrompre en el plató de ‘Sálvame’ assegurant que havia pogut escoltar el fragment de l’entrevista de Jesulín. «La seva versió és una altra, que la víctima seria ell d’un comportament que provoca Belén». Tota l’atenció va recaure a la col·laboradora, que intentava mantenir-se al marge i en silenci per respecte a la seva filla. Tot i això, no va poder contenir-se i va donar la seva opinió.

Belén Esteban, cansada de parlar de Jesulín

«Estic meditant i estic callada. En aquella època amb el que jo anava als platós, tenia molt fàcil Jesús anar a un plató i desmentir-me, i no ho va fer», comentava Belén. «Fa 18 anys que em vaig separar. Ara això un altre cop? Això està prescrit! La meva separació va ser ben clara perquè la vaig explicar en 1.200 platós i ja no he d’explicar-la més».

Belén Esteban quiso guardar silencio pero finalmente se pronunció
Belén Esteban expressa la seva opinió sobre le tema a Diego Arrabal | Telecinco

 

El paparazzi va voler aclarir els rumors sobre si Jesulín estava enamorat de Belén Esteban, i si ella també ho havia estat fins fa molt poc. La de San Blas va voler deixar les coses clares: «Jo sabré quan em vaig desenamorar de Jesulín. Em sembla una falta de respecte cap al meu marit perquè d’ell sí que n’estic enamorada, i molt. Jo de qui estic enamorada és de Miguel Marcos Martín i Jesulín m’imagino que estarà enamorat de María José», declarava rotundament Belén.

  • També et pot interessar: Pepa Caballero revela els secrets de la família Janeiro en el seu pròxim llibre