Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Rivera i Irene Rosales discuteixen per segona vegada

Nova discussió a 'GH DÚO' entre Kiko Rivera i Irene Rosales

La parella discuteix per segona vegada dins la casa de Guadalix de la Sierra per un consell culinari que Rosales li ha donat i que el seu marit no s’ha pres gens bé
Kiko Rivera i Irene Rosales discuteixen per segona vegada a 'GH DÚO | TELECINCO

 

Sembla que la convivència a 'GH DÚO' no està sent gens fàcil per a les parelles, ja que  cada dia presenciem almenys una discussió dins la casa de Guadalix. Segons ha explicat 'La Coctelera', des de les contínues disputes entre Alejandro Albalá i Sofía Suescun, fins a la polèmica de Julio Ruz i María Jesús Ruiz, no hi ha manera que regni la pau entre els concursants.  Ara, els nous protagonistes d’una baralla han estat el fill d’Isabel Pantoja i la seva parella Irene Rosales.

  • També et pot interessar:  Fran Rivera carrega contra el seu germà i diu que és «un gandul»

Una altra discussió per afegir a la llista

Tot i ser la parella preferida per l’audiència de 'GH DÚO', la comunicació no és la seva virtut. Kiko Rivera s’ha enfrontat a Irene Rosales fruit d’una opinió culinària, i ha demostrat ser molt reticent amb els consells domèstics. El dj torna a confirmar així la seva tossuderia.

El nou conflicte de la parella té lloc a la cuina mentre Kiko Rivera es disposava a preparar el dinar. Irene intentava explicar al seu marit com cuinar la carn, i el fill de la 'tonadillera' va posar-se a la defensiva davant el consell de la seva dona.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Rosales només li comentava a Kiko perquè la carn li quedava crua després de cuinar-la, però el dj no volia entrar en raó: «quan la mengis veuràs que no és així». Irene no va mossegar-se la llengua: «Doncs mira estimat, les coses són així, a uns els hi toca la cuina, a altres la roba... és el que hi ha».

Kiko Rivera es mostrava molt enfadat a causa del consell de la seva parella | TELECINCO

 

Molt furiós, Kiko Rivera va perdre la poca paciència que li quedava i li va respondre a Irene:  «Cuina tu, frega tu, renta tu... fes-ho tot, si tu vols fer-ho tot i tan bé se’t dóna».

No obstant això, la seva parella no va fer-se enrere i va insistir dient que simplement el volia aconsellar perquè cuinés millor, i que si hagués estat una altra persona la que l’hauria volgut ajudar ell hagués accedit sense problemes. «T’estic dient que la carn s’està fent. Et callaràs o seguiràs? Perquè podem continuar així tot el dia», li responia el dj emprenyat.

Kiko Rivera haurà d'assistir al judici de Dulce i la seva mare | LA COCTELERA
 

Kiko Rivera haurà d’abandonar el concurs a finals de mes

Pot ser la pressió per haver d’assistir a un judici el pròxim dia 25 de febrer fa que el dj  estigui en continua tensió. Kiko haurà d’abandonar la casa de Guadalix per enfrontar-se a Dulce per una denúncia que la seva mare té contra la mainadera.  Així doncs, l’organització  li donarà permís per sortir de la casa durant unes hores concretes, el mateix que va fer la seva dona per qüestions de salut.

  • També pots llegir:  La filla d’Irene Rosales i Kiko Rivera celebra el seu primer aniversari lluny dels seus pares