Primer pla de Risto Mejide amb ulleres de sol

Risto i Emma García es reconcilien amb una emotiva abraçada

La presentadora de 'Viva la Vida' accepta la disculpa de Risto Mejide i posa fi a conflictes que poguessin haver-hi en el passat

Risto sempre ha estat relacionat amb la seva forma feroç de criticar, però, tot i que manté la seva imatge dura amb ulleres de sol i segueix presentant-se com un rebel sense pèls a la llengua, sembla que els anys han suavitzat al presentador fins a mostrar la seva faceta més humana.

Risto es preocupa per solucionar antics conflictes

Tot i continuar sense tenir pèls a la llengua,  el presentador es preocupa de resoldre des de fa temps vells desacords amb companys de feina que segueixen sense arreglar.  Molt més madur i serè, vam poder presenciar com Risto es reconciliava amb Jesús Vázquez, i ara és el torn que faci les paus amb Emma García.

La seva companya de cadena va accedir a parlar en el plató de 'Viva la Vida', on ella és presentadora. Emma García no va dubtar en acceptar la disculpa de Risto, i ambdós van oferir una escena molt emotiva: després de perdonar-se, van abraçar-se tendrament abandonant els conflictes que van haver-hi en el passat.

Un moment inoblidable

El retrobament d’Emma García i Risto Mejide en directe va ser una escena molt sincera i sentimental, de les que no s'obliden. «Vam coincidir aquest Nadal a les festes de Mediaset i parlant de tot, em vas dir 'perdona si vaig fer-te alguna cosa que et va poder ofendre'», va confessar García mentre Risto escoltava atent.

L'emotiva abraçada entre els dos presentadors a 'Viva la Vida' | TELECINCO

 

«Em va arribar a l’ànima. No m’ho esperava. De veritat, amb aquelles ganes i aquella sinceritat. Em van venir ganes de fer-te una abraçada», va dir la presentadora. Tot seguit va aixecar-se per envoltar Risto amb els seus braços. «No te la vaig fer llavors, doncs te la faig ara».

Risto, molt impressionat, va compartir una reflexió amb la seva companya: «Tanta gent barallada, tant conflicte, està bé que es vegi gent reconciliant-se. Un no és menys per demanar perdó».

Risto Mejide també se sincera amb Jesús Vázquez

Entre els dos presentadors encara es recordava el moment de tensió que van viure quan 'OT' s’emetia a 'Telecinco'. Aprofitant l’aparició de Jesús a 'Chester', els dos van tornar a veure les imatges de la discussió per després comentar-les. «Ets l’única persona que m’ha posat molt nerviós en un plató, aquell dia estava fora de control», comentava Vázquez.

A més a més, va aclarir-se el motiu de l’escandalosa discussió: resulta que Mejide va tenir algun desacord amb Naomí Galera, i Jesús Vázquez la va voler defensar perquè li té molta estima.

Risto també va sincerar-se amb el seu company: «Ells (els productors) pensaven que podien condicionar el meu vot. Jo volia carregar-me el programa, odiava el format». D’una manera o una altra, els dos van posar fi a antics conflictes i van emprendre una nova etapa d’amistat.

 

L’estrena del nou programa de Risto a Mediaset

Fa una setmana el presentador va anunciar el seu nou programa 'Todo es mentira' on, juntament amb els seus col·laboradors, anunciaran les notícies en un format informal i divertit.

Nou jurat de 'Got Talent España' | FACEBOOK

 

No podem deixar de banda la nova temporada de 'Got Talent' en la qual Risto seguirà formant part del jurat amb les noves companyes Paz Padilla i Eva Isanta. Esperem que hi hagi pau i calma en aquest nou jurat.