Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Pablo Motos estrena casa de luxe al barri més prestigiós de Madrid

Després de 3 anys de reformes, el presentador de 'El Hormiguero' i la seva parella es podran mudar a la casa que van adquirir l'any 2016, valorada en 1,5 milions d'euros
Pablo Motos, a 'El Hormiguero', es compra ara una casa en un dels millors barris de la capital espanyola | CatalunyaDiari.cat

 

Pablo Motos per fi es podrà mudar de casa després que hagin passat 3 anys des que la va comprar. Un dels presentadors més cotitzats de la televisió ha decidit canviar de casa i mudar-se amb la seva parella Laura Llopis -coordinadora de guions a ‘El Hormiguero’-, al barri de Salamanca, un dels més cotitzats de la capital.

Un immoble d'un milió i mig d'euros

La casa, tal com informava 'La Coctelera', compta amb 300 metres quadrats, està valorada en un milió i mig d’euros i la va comprar el 2016 per rehabilitar-la. Aquestes reformes, ideades per poder obtenir una casa segons el seu gust personal, han durat 3 anys, i finalment, el presentador i la seva parella ja estan llestos per mudar-s’hi. En el seu nou barri compartiran veïnatge amb personatges famosos com Felipe González o Carmen Martínez Bordiú.

La nova casa de Pablo López està valorada en 1,5 milions d'euros
La nova casa de Pablo López està valorada en 1,5 milions d'euros | CatalunyaDiari.cat
  • Notícia relacionada: Òscar Andreu, expulsat de casa seva per «estafa» del propietari

Les seves inversions immobiliàries

Pablo Motos és un dels presentadors més ben pagats de la televisió, cobrant aproximadament com Ana Rosa Quintana, uns 4 milions d’euros l’any. Això li ha permès invertir el seu capital en diverses propietats immobiliàries. Fa poc va adquirir amb el seu soci Jorge Salvador, algunes propietats a la urbanització ‘Balcón al mar’ situada a Xàbia, a la Comunitat Valenciana.

Les propietats en qüestió són unes viles de luxe valorades en 600.000 euros amb molt terreny i unes grans vistes, i que a més compten amb piscina, zona de barbacoa, jardins, etc. Pablo Motos i el seu soci les van adquirir a mitges perquè tenen un gran potencial tant per la compra com pel lloguer.

El presentador inverteix molt en propietats
El presentador inverteix molt en propietats | Antena 3

 

A més a més, el presentador  ja tenia una casa a la localitat turística de Xàbia, on sol passar els estius. En aquest cas, va comptar amb l’empresa  ‘Villas de lujo’    per rehabilitar la finca de la mateixa manera que ha fet amb l’immoble de Madrid:  «Van haver de tirar una casa a terra per construir la que nosaltres volíem», va afirmar en el seu moment.

Sembla que Pablo Motos té bon ull per les inversions i els negocis, ja que a més de totes propietats immobiliàries que posseeix, també té la seva pròpia productora, ‘7 y Acción’, la qual va ingressar en vendes 26 milions d’euros durant l’any 2017.

  • Notícia relacionada: Pablo Motos: «Vaig estar a punt de perdre-ho tot»