Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Es reclama la tornada de l'anonimat a ‘Gran Hermano’

Els apassionats dels formats ‘reality show’ reclamen que torni l’anonimat i l’espontaneïtat dels concursants

'GH: Revolution' fue la última edición de anónimos
L'última edició de 'GH' amb concursants anònims va ser un fracàs | Telecinco

 

Són moltes les edicions de ‘GH’ en les quals es tanquen els famosos dins la casa de Guadalix de la Sierra; l’èxit que va recollir ‘GH VIP’ i l’actual ‘GH DÚO’ són innegables, però molts seguidors del format original demanen que torni a ser com les edicions més antigues, on els concursants eren anònims, segons apunta 'La Coctelera'. Mediaset està donant molta tirada a les edicions amb famosos i corre el risc de cremar-se, perdre el factor sorpresa i cansar a l’audiència.

Els concursants ‘anònims’ perdien naturalitat

La productora de Mediaset va reconèixer que el motiu pel qual van desar el format original de ‘GH’ fou perquè feia molts anys que s’emetia en el mateix format a Telecinco, i l’audiència cada cop era més baixa: «Després de tantes edicions, els concursants arribaven molt aviciats i es perdia gran part de la naturalitat», confessava la productora.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

La raó per la qual van retirar l’edició original va ser per una possible reforma del programa, com a conseqüència de la falta d’espectadors: «Això el públic ho percebia notablement i va començar a generar fatiga en el format. Per això vam pensar a parar un moment, ficar el format en tallers i veure de quina forma podem refer Gran Hermano».

Sobrecàrrega de famosos en el concurs

Irene Rosales y Kiko Rivera una de la parejas bomba del concurso
Irene Rosales i el seu marit, Kiko Rivera, són una de les grans apostes de 'GH DÚO' | TELECINCO

 

La publicació ‘Vertele’ va intentar buscar les raons per les quals ha sorgit de nou el sentiment de nostàlgia dels inicis de ‘GH’. Dues edicions seguides de famosos tancats dins la casa han causat l’efecte de sobrecàrrega en l’audiència. Si bé ‘GH VIP’ va deixar amb ganes de veure a més famosos dins la petita pantalla, l’entrada de Kiko Rivera i la seva dona a ‘GH DÚO’ potser va ser massa.

Tanmateix, cada parella ja té la seva història muntada i les seves personalitats no deixen gaire marge per la sorpresa i la improvisació. Les novetats amb més valor per l’audiència, vista la situació, són les confessions que a vegades fan els famosos, com la de Kiko Rivera i la seva addicció a les drogues.

  • Més notícies d’interès: Sofía Suescun i Alejandro Albalá, el primer 'edredoning' de 'GH DÚO'
Candela, una de la menos conocidas y última expulsada de 'GH DÚO'
Candela, concursant de 'GH DÚO' i recent expulsada, no era gaire coneguda  | Telecinco

 

Els menys coneguts, els més valorats

Els personatges que menys es coneixien en entrar a ‘GH DÚO’ han sigut, contràriament, els que més estan sorprenent i cridant l’atenció a l’audiència. La curiositat sobre el seu caràcter o la relació que mantenen amb els altres concursants fa que Julio Ruz, Candela o Irene Rosales cridin l’atenció, mentre que personatges més vistos en programes del cor a l’estil de ‘Sálvame’ han perdut l’efecte de la novetat.

  • També pots llegir: Expulsen Julio Ruz de 'GH DÚO' per «conducta inacceptable»

Els seguidors més fidels de ‘Gran Hermano’ demanen una tornada als orígens, desitgen cares noves i el descans de famosos, per gaudir després de la seva tornada a televisió. El cap de continguts de Telecinco explicava que els concursants anònims arribaven «aviats», però és difícil estar més preparat que Kiko, Yurena o Sofía Suescún, veterans dels concursos de la cadena.