Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Dulceida i la seva parella parlen sense embuts sobre la seva vida sexual

Dulceida i Alba es confessen davant la càmera contestant a les preguntes més picants dels seus seguidors

Dulceida i la seva parella han explicat totes les seves intimitats sexuals | Instagram

 

La coneguda 'influencer' Dulceida, juntament amb la seva dona Alba Paul s'han sincerat amb els seus seguidors en un vídeo penjat al canal de Dulceida on parlen obertament de la seva vida íntima, després de rebre una allau de preguntes dels seus seguidors. Ho han fet durant el seu viatge a Vancouver, al Canadà, on han passat uns dies de vacances d'hivern.

 

 

La parella catalana ha trencat diversos mites sobre el sexe lèsbic. En aquest sentit, han assegurat que l'anomenada postura de «la tijerita» és un mite i tot i que afirmen que a vegades la fan, també asseguren que no els agrada i els sentin incomodes. També han volgut desmentir que les joguines sexuals siguin d'ús exclusiu per les parelles lèsbiques: «Moltes parelles heterosexuals també utilitzen joguines. Nosaltres tenim un arsenal de joguines i fins i tot tenen nom. Les meves preferides són Manolo i Steisy».

 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

 

 

Descarten fer un trio

Les dues 'influencers' han confessat que van intentar fer sexe al carrer, entre una tanca metàl·lica i una porta de vidre, però no cabien i va ser impossible. A més, la parella explica que el germà de Dulceida acostuma a picar la porta en el moment més inoportú i enxampar-les en plena feina.

 

A les preguntes sobre si farien un trio, ambdues asseguren que «un trio... No!», ja que confessen que es posarien geloses de veure la seva parella amb una altra persona i que no ho necessiten perquè «tinc tot el que necessito aquí al meu costat».