Dulceida s'acomiada de la seva àvia: «Sempre estaràs amb mi»

«Ja et trobo a faltar. T’estimo àvia», ha comentat la influencer badalonina

Dulceida
Dulceida ha lamentat la mort de la seva àvia a les xarxes socials   | Instagram

Hores baixes per a Dulceida. La influencer catalana va haver d’interrompre les seves festes nadalenques el passat divendres, 4 de gener, en rebre una de les pitjors notícies de la seva vida: la mort de la seva àvia. La badalonina, que es trobava de viatge als EUA, va haver de tornar a terres catalanes per a poder acomiadar-se de la seva àvia.

«Ara ets llum i sempre estaràs amb mi», va explicar la mateixa Dulceida a Instagram mentre, adjuntant una foto d’ella amb la seva àvia, comentava: «Ja et trobo a faltar. T’estimo àvia». En aquesta línia, Dulceida també va dir adeu a la seva àvia a través d’una imatge als ‘stories’ d’Instagram, on se la podia veure amb les seves cosines.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ara ja ets llum i sempre estaras amb mi Ja et trobo a faltar, T’estimo Iaia

Una publicación compartida de Aida Domenech (@dulceida) el

 

Alba Paul fa costat a Dulceida

La seva parella, Alba Paul, no ha volgut ser menys i per això mateix ha optat per oferir el màxim recolzament a la badalonina. Per això, doncs, Paul ha publicat una imatge a la mateixa xarxa abraçada a la influencer.                    

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Alba Paul Ferrer (@albapaulfe) el

La xarxa, finalment, s’ha bolcat de ple amb Dulceida i, dos dies després de la seva primera publicació, ja compta amb gairebé 150.000 ‘likes’.


Comentaris

envia el comentari