Els reis van fer un viatge al Carib dies després dels atemptats de Madrid

Encara que Casa Reial va assegurar que van cancel·lar aquestes vacances de comiat de solters, la periodista Pilar Eyre ha insistit que no va ser així

Felip VI i Letícia tornen a estar en el focus mediàtic, aquest per un polèmic viatge que haurien fet just abans de contraure matrimoni. Pilar Eyre ha explicat, que tot i que Casa Reial mai ho va confirmar, els reis van fer un viatge al Carib, com a comiat de solters, pocs dies després de l'11-M, l'atemptat que va patir Madrid l'any 2004.

'Los 5 peores momentos de la reina Letizia', així ha titulat la periodista la seva última columna a la revista 'Lecturas'. A més d'aquest greu incident, també parla del famós conflicte entre reines a Mallorca o de la presentació de la parella davant la premsa de l'any 2003. 

El Carib, el destí escollit per acomiadar-se de la seva solteria 

Segons Eyre, els monarques van voler mantenir en secret aquestes vacances, ja que havien passat molt pocs dies d'ençà que es va produir el tràgic atac terrorista. Aquells dies, la premsa publicava que els llavors prínceps d'Astúries haurien renunciat al seu comiat en solidaritat  amb les víctimes i les seves famílies. 

Tot i aquestes informacions de l'any 2004, la periodista insisteix que Felip i Letícia van dur a terme el viatge al Carib. Així, el que van publicar la majoria de mitjans de comunicació, només tretze dies després dels atemptats, seria fals

La reina Letizia y el rey Felipe VI, en una imagen de archivo
Letícia i Felip no van cancel·lar el seu viatge caribeny | Cedida

 

Eyre recorda que van ser captats a l'aeroport de Miami

Pilar Eyre ha volgut recordar que els reis van protagonitzar un incident a l'aeroport de Miami amb uns periodistes d'una agència internacional. En el seu article, insisteix que Letícia i Felip VI feien escala des de les Bahames i que aquesta notícia va arribar als mitjans espanyols, encara que el ressò no va ser excessiu pel dol que vivia el país.  

Altres mitjans, com el portal digital 'Vanitatis', han publicat que  la versió de la Casa Reial va ser que aquell viatge no es va arribar a produir. Continuen explicant que Zarzuela va voler tancar així aquest episodi, sense tornar a donar cap més explicació. 

Aquest mitjà ha recordat també que la parella va gaudir d'una luxosa lluna de mel a les Illes Fiji, just després de contraure matrimoni el 22 de maig de 2004. Es van allotjar durant una setmana a 'The Wakaya Club', un hotel, les habitacions del qual costaven uns 2.000 euros la nit.