Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

La segona lluna de mel de Felip VI i Letícia

Els reis han gaudit d'un viatge al Perú, on se'ls ha vist molt més afectuosos, una actitud totalment diferent de la que ens tenien acostumats
Los reyes Felipe VI y Letizian pasan por su mejor momento
És un dels millors moments per al matrimoni de Felip VI i la reina Letícia | CATALUNYADIARI.CAT

Últimament hem pogut veure els reis Felip VI i Letícia protagonitzant nombroses mostres d'afecte entre ells. Segons algunes fonts properes a la Família Reial, és probable que els monarques estiguin vivint un dels millors moments del seu matrimoni, després d'haver passat per una gran crisi.

Perú suposa un abans i un després per al matrimoni

Segons ha avançat 'La Coctelera', el viatge de Felip i Letícia que van fer al Perú el novembre passat  ha suposat un punt d'inflexió en el matrimoni reial  que va acabar amb una segona lluna de mel. Els dos monarques van viatjar per separat al país inca, ja que Felip VI era a París en un esdeveniment que feia referència a la commemoració del centenari de l'Armistici de 1918 que va posar fi a la Primera Guerra Mundial.

Durant la seva estada al Perú, els monarques van poder visitar el santuari patriòtic de Lima, on van fer una ofrena floral al Panteó Nacional de Próceres i van reforçar la relació entre els dos països. Després de diversos actes oficials, els reis Felip VI i Letícia van rebre la clau de la ciutat.

El viaje a Perú marcó un evidente cambio de actitud entre ambos monarcas
El viatge al Perú ha suposat un punt d'inflexió en el matrimoni reial | CATALUNYADIARI.CAT

Més notícies relacionades: «Els reis i les seves filles feliciten les festes amb una imatge molt natural»

Felip i Letícia, molt afectuosos

Els experts afirmen que, tant durant el viatge al Perú com després, els monarques han mostrat un canvi d'actitud evident, on els somriures d'enamorats, els gestos afectuosos i les mirades còmplices que intercanvien els reis d'Espanya són cada vegada més habituals. Sembla que la suposada crisi en què estava immers el matrimoni reial és història, igual que les cares serioses i els moments tensos que havíem pogut veure últimament.

Los reyes salieron cogidos de la mano

Els reis d'Espanya han mostrat un canvi d'actitud evident | CATALUNYADIARI.CAT
No sabem si la causa d'aquesta crisi seria per culpa dels diferents fronts que s'han obert a la Família Reial —per exemple, la picabaralla entre Letícia i Sofia—, però està clar que la crisi matrimonial dels monarques ha quedat enrere, ja que tant el rei Felip VI com la reina Letícia estan gaudint d'un dels seus millors moments.
Més notícies relacionades: «Letícia s'acomiada del Perú amb dos 'looks' molt diferents»

La gran ovació de Letícia a Felip VI

Sense anar més lluny, entre els múltiples gestos d'afecte que hem pogut veure, el 6 de desembre passat, mentre tota la Família Reial assistia al 40è aniversari del naixement de la Constitució Espanyola, vam poder veure que els reis estaven relaxats i somreien i com la reina Letícia saludava els seus sogres de manera amable i cordial.

La reina Letizia dedicó una larga ovación al rey Felipe VI
La reina Letícia mirava el rei Felip VI i el continuava aplaudint | CATALUNYADIARI.CAT

A més, després d'un dels discursos que el rei Felip VI va pronunciar al Congrés, vam veure una Letícia lliurada en l'ovació d'aplaudiments que va dedicar l'hemicicle al monarca. Davant d'aquesta dedicació per part de Letícia, Felip VI li deia que ja se n'havien d'anar, però ella el mirava i el continuava aplaudint, cosa que el va fer riure.