Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

La reina Letícia, de festa nadalenca per Madrid amb les amigues

Ha aprofitat aquestes dates per retrobar-se amb les seves companyes de CNN plus i TVE

La reina Letizia en los Premios Nacionales de la Moda 2018
La reina Letícia ha sortit de festa per Madrid amb les seves amigues | CatalunyaDiari.cat

 

El Nadal és una època on tothom aprofita per retrobar-se amb tota la família, antics companys i amics, per això la reina Letícia ha aprofitat aquestes festes per sortir a divertir-se per Madrid amb les seves amigues periodistes, antigues companyes de TVE i de la desapareguda CNN Plus. Un costum que, segons ha avançat 'La Coctelera', el grup té des de fa uns quants anys per acomiadar-se de l'any en la millor companyia possible i la reina no s'ha volgut perdre.

La reunió va començar en un reconegut restaurant de Madrid on la reina Letícia i les seves amigues van gaudir d'un deliciós sopar, per després continuar la nit en un discret local de copes situat al centre de la ciutat on van estar durant moltes hores, fins ben entrada la matinada. 

Inma Aguilar, 'portaveu extraoficial' de la reina

Tothom sap que la reina Letícia manté una gran amistat amb algunes de les seves excompanyes de treball. Un bon exemple és Inma Aguilar, actual encarregada de la comunicació en el Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, qui en més d'una ocasió ha sortit davant els mitjans de comunicació com a portaveu de la reina per tota la polèmica creada a Palma de Mallorca amb la reina Sofia.

  • Més notícies relacionades: Peñafiel creu que el problema de Letícia és que no accepta el paper de consort.
  La polèmica entre la reina Letícia i la reina Sofia han fet la volta al món
  La polèmica entre la reina Letícia i la reina Sofia han fet la volta al món | GTRES

  Aguilar va sortir en un programa de Telemadrid per explicar amb detall com se sentia la seva gran amiga després de l'incident familiar. La consultora política va explicar que la reina Letícia estava «preocupada i bastant desolada» pel desacord que havia tingut amb la reina Sofia. A més a més, va afirmar amb rotunditat que «estava molt compromesa amb la cura de la seva imatge pública i la de les seves filles».

  Mitjans de dretes han criticat la reina

  Segons sembla, el fet que la reina Letícia hagi sortit de festa per Madrid amb les seves amigues i que una d'elles sigui 'd'esquerres' i tingui un càrrec al govern espanyol, no ha agradat gens als mitjans de comunicació que són més afins a la 'dreta'.

  Alguns d'ells, fins i tot, han arribat a publicar informacions que afirmen que «per si no fos prou, existeixen fortes distensions entre Letícia i la Zarzuela relacionades amb la seva forma de regnar i, fins i tot, el comportament de la reina en relació a l'educació de les seves filles a les quals sempre tracta d'imposar el seu criteri oblidant que la Princesa Elionor és l'hereva de la Corona».

  • Més notícies relacionades: La reina Letícia és la persona més buscada d'internet.