Alejandro Albalá segueix enamorat de Sofía Suescun

Així ho va manifestar el jove a la psicòloga Pilar Cebrián durant la nova secció 'En el diván' del programa 'Viva la vida'

Segons ha avançat 'La Coctelera', Alejandro Albalá s'ha tornat a trobar amb la seva exparella, Sofía Suescun, al programa que presenta Emma García i ha estat l'encarregat d'inaugurar la secció 'En el diván'  de 'Viva la vida'. L'exmarit de Chabelita ha parlat amb la psicòloga Pilar Cebrián per obrir el seu cor i, lògicament, Sofía va ser el centre de la conversa, encara que també va tenir paraules per una altra de les seves exparelles, Isa Pantoja. L'exparella ha compartit plató, després d'un mes sense veure's i amb l'únic contacte d'un missatge que va enviar-li la guanyadora de 'Supervivientes' per interessar-se per com estava després de la inesperada ruptura.

Alejandro Albalá y Sofía Suescun en una imagen de archivo
Feia un mes que Alejandro Albalá i Sofía Suescun no es veien | CATALUNYADIARI.CAT

 

Alejandro, enamorat de Sofía

La tensió entre ells era més que evident i l'expressió de tristesa d'Alejandro reflectia els sentiments que encara podria sentir per la col·laboradora i ara aprenent de cantant. Mentre la pamplonesa es mostrava seriosa i sorpresa per veure Alejadro, ell es mostrava introvertit  i no podia mirar-la. Després del retrobament, Sofía no ha dubtat a dir clarament que ja no li agrada Alejandro i deixava entreveure que mai no va estar enamorada d'ell.

Més notícies relacionades: «Alejandro Albalá decideix trencar amb el passat i marxa a l'Argentina»

Mai no va estar enamorat de Chabelita

Durant la sessió que ha tingut amb la psicòloga, Albalá ha reconegut que «no va estar enamorat d'Isa Pantoja», només va ser una obsessió. Ho va passar tan malament amb ella que fins i tot li costa dir el seu nom i es refereix a ella amb «aquella noia».

Chabelita y Alejandro Albalá en una imagen antigua
Alejandro Albalá confessa que mai no va estar enamorat de Chabelita | Cedida

 

Ara bé, amb Sofía no li passa el mateix: «Continuo enamorat d'ella, és evident» i reconeix que ha estat l'única vegada que s'ha enamorat d'una noia. Els seus sentiments no han canviat malgrat la ruptura, i no ha pogut evitar plorar quan la psicòloga li ha preguntat per ella.

Alejandro abandona el plató

Després de la teràpia amb la psicòloga, tots dos han coincidit al plató i s'ha produït un moment molt tens quan ell afirmava que Sofía li ha fet molt mal i ella no li donava la raó. Sofía aconsellava Alejandro que li aniria molt bé seguir amb la psicòloga per poder afrontar la ruptura i superar-la. La guanyadora de 'GH' estava una mica nerviosa i accelerada i s'esforçava a deixar clar que ella no és la dolenta de la pel·lícula i que tot el sofriment d'Alejandro és per culpa seva. Després de la trobada, ell ha abandonat el plató tot dient que la presència de Sofía li feia molt mal.

En veure el dolor d'Alejandro i una mica guiada per la presentadora, Sofía s'ha vist obligada a intervenir: «Sento haver fet més mal que una pedregada, però el que teníem no anava bé, no sabia com deixar-ho». La guanyadora de 'Gran Hermano' ha deixat d'atacar el seu ex i ha optat per obrir el seu cor per primer cop davant d'Alejandro i del públic: «No em vas valorar com a xicota, no m'admiraves».