Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Mónica Hoyos podria ser sancionada per absentar-se a la gala final de 'GH VIP'

L’exconcursant ha optat per gaudir d’una escapada a Londres amb la seva filla, mentre la seva rival, Miriam Saavedra, es proclamava guanyadora del 'reality'

Mónica Hoyos
Mónica Hoyos va ser hostessa d''El precio justo' | Gtres

 

Mónica Hoyos, la principal rival de Miriam Saavedra a 'Gran Hermano',  no va voler allargar més l’experiència de conviure amb una persona tan intensa i esbojarrada. Tal com informa 'La Coctelera', Mónica Hoyos va optar per canviar la gala final del popular programa  per una escapada amb la seva filla.

L’ex de Carlos Lozano no va aconseguir arribar a la final del concurs de Telecinco. Tot i que després de la seva sortida del 'reality' va estar acudint a les gales del programa, va deixar de fer-ho quan va veure que seria inevitable el mal tràngol  de coincidir amb Miriam Saavedra davant les càmeres.

Mesures legals per incompliment

Mónica Hoyos va viatjar fora d’Espanya per no assistir a les dues últimes gales de ‘GH VIP’, fet que podria portar-li serioses conseqüències. Pepe del Real ha explicat a ‘El programa de Ana Rosa’ que la productora que està darrere del 'reality' podria prendre mesures legals contra l’exconcursant per incompliment dels compromisos pactats amb el programa.

Mónica Hoyos hauria incomplert el contracte que va firmar pel fet de no assistir a la final que va tindre lloc el passat dijous, ni tampoc a l’últim debat de ‘GH VIP’, que es va gravar el divendres 21. «L’absència de Mónica pot comportar conseqüències econòmiques. M’informen que la productora s’està plantejant sancionar-la per absentar-se sense avisar», ha afirmat del Real.

  • També pots llegir: El descuit de Mónica Hoyos després de saber que substituirà a Kiko Hernández

El retrobament fallit de Miriam i Mónica

Un dels grans atractius de la final de la sisena edició de ‘Gran Hermano VIP’ era veure a Miriam Saavedra i a Mónica Hoyos juntes de nou. Els espectadors van quedar-se sense veure la reacció de Mónica  en veure com la seva compatriota i contrincant es proclamava guanyadora.

El programa va interpretar la seva absència com una falta de consideració i sembla que no pensa oblidar-ho. Tal com matisava Pepe del Real, s’ha d’entendre que gran part de  la gala estava basada en la figura de Mónica i el seu enfrontament amb Miriam. La que fou hostessa de 'El precio justo’ va deixar-los a l’estacada sense avisar.

Jorge Javier, dolgut i enfadat

El presentador del concurs es va mostrar enfadat amb Mónica Hoyos, no tan sols per la seva sonada absència en la gala final de ‘GH VIP’, sinó també per qüestionar el 'reality'. Jorge Javier Vázquez, sense poder contenir-se, va enviar un punxant comentari a l’ex concursant: «Mónica, allà on siguis, sempre et recordarem».  Tanmateix, Mónica no va ser l’única que va faltar a la gala de la final. Ángel Garó, concursant que no es trobava gaire còmode com a participant del concurs, també va absentar-se.

Jorge Javier Vázquez y Mónica Hoyos
Jorge Javier Vázquez, enfadat amb Mónica Hoyos per absentar-se durant la final | Telecinco

Mónica va triar Londres

Semblava que el destí elegit per Mónica Hoyos era Miami, però finalment es va decantar per volar fins a Londres en companyia de la seva filla Luna. Segons s’afirma, la seva idea era estar el més lluny possible del moment en què Miriam es proclamava guanyadora del concurs.   

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Di lo q piensas de verdad... Miento por miedo? ... Los ignorantes lo llaman huir, yo lo llamo coherencia

Una publicación compartida de Monica Hoyos (@monicahoyoss) el