Troben un 'encanteri' contra Belén Esteban a la casa de Toño Sanchís

La que fou empleada de la llar del representant mostra un suposat «objecte de bruixeria» utilitzat contra la col·laboradora de 'Sálvame'

Toño Sanchís va ser el representant de Belén Esteban en el passat
Toño Sanchís va ser el representant de Belén Esteban en el passat | La Coctelera

Segons informava 'La Coctelera', Toño Sanchís, exmànager de Belén Esteban i la seva dona, Lorena Romero, van ser denunciats per la treballadora de la llar, Lucimar, l’octubre de 2007 per tenir-la treballant sense contracte durant gairebé dos anys.

Després d’haver arribat a un acord, ara la parella ha pres la decisió de denunciar-la per xantatge. És per aquest motiu que Lucimar Campos ha parlat davant de les càmeres de ‘Socialité’ per trencar el silenci i explicar quines eren les seves condicions laborals i els detalls que va descobrir a la casa del seu cap.

Treballava per 600 euros i sense papers

«Jo treballava de dilluns a dissabte, des de les vuit del matí fins a les quatre de la tarda, o fins a les cinc. I els diumenges, també hi anava. Em pagaven 600 euros al mes i no tenia papers. Tenia molta por i impotència», ha explicat Lucimar Campos. L’ex treballadora de Toño Sanchís també ha definit la relació que van mantenir el representant i Belén Esteban. «La manera com parla de Belén és enveja. És un noi que sempre ha volgut tenir el que ella té», ha declarat.

L'extreballadora Lucimar mostra la nota 'embruixada' contra Belén Esteban
L'extreballadora de Toño mostra la nota 'embruixada' contra Belén Esteban | La Coctelera

 

Màgia negra contra Belén Esteban

A l’interior de la casa de Toño, segons l’extreballadora, hi ha un inquietant ritual. Es tracta d’una nota que, entre altres coses, s’hi pot llegir: «Espelma negra dijous 12 del matí 12 de la nit amb les inicials B.E. Que es calmi la fera que té Belén Esteban i que entri la tranquil·litat a casa meva».

Tanmateix, la nota indicava el que s’havia de col·locar a l’entrada de la casa de Toño: «Una planta d’àloe vera, una cinta vermella, blanca i blava a l’entrada de casa». De moment no es coneix l’autor o autora de la nota, però sembla donar instruccions per «alliberar-se» de Belén.

Belén Esteban i Toño Sanchís, quan ell era el seu representant, eren bons amics
Belén Esteban i Toño Sanchís, quan ell era el seu representant, eren bons amics | CEDIDA

 

Lucimar, traïda per Gustavo González

Lucimar Campos també ha relatat que va demanar ajuda a Gustavo González per aconseguir les proves suficients per a denunciar a Sanchís. «Quan fas una denúncia a la inspecció de feina, necessites tenir proves, vídeos, fotos, ... Jo no les tenia. Vaig buscar a Gustavo, però em va vendre», ha afirmat. Segons Lucimar, el periodista es va aprofitar d’aquesta situació i va vendre les fotografies a una revista a la seva esquena.

Sanchís, per altra banda, ha denunciat a Lucimar per xantatge. La suposada extorsió consistia a explicar detalls de la seva vida íntima a canvi de 15.000 euros. La mateixa extreballadora ha afirmat que no existeix tal xantatge i que tot això ho ha fet per venjança després de la primera denúncia a inspecció de feina.

També pots llegir: Toño Sanchís no té mitjans per fer front a la demanda de Belén Esteban


Comentaris

envia el comentari