Fa més de 40 anys que la reina Sofia no té vida marital amb el rei emèrit

Així ho ha afirmat la periodista Pilar Eyre al seu blog de 'Lecturas', on també ha dit que la reina va tenir un avortament

Segons explica Eyre, Joan Carles i Sofia van deixar de fer vida marital el 1975, a causa de l'episodi en què la mare de Felip VI es va presentar per sorpresa en una cacera i va pescar el seu marit amb una altra dona. Aquell dia, una setmana després de les vacances de Nadal, explica la periodista, va ser el principi del final: «Van separar els llits i les habitacions. I no van tornar a fer vida marital. Mai més». Se suposa, doncs, que a partir d'aquell any les seves vides es van distanciar per sempre i que mai més no van tornar a intimar.

Més notícies relacionades: «Segons Pilar Eyre, el rei Joan Carles té un problema sexual»

La soledat de la reina

Sembla que moltes de les desgràcies de la reina Sofia coincideixen amb les festes de Nadal, i és que el Nadal de 2014 es va sentir més sola que mai. Segons Pilar Eyre, quan la reina Sofia es va assabentar que el seu marit havia estat durant vuit anys amb Corinna i, a causa de la mala relació que manté amb Letícia, es va veure obligada a sopar només amb la seva germana: «Sola i sopant amb una safata davant del televisor!  Felip i Letícia eren amb Paloma Rocasolano, i Helena i els seus fills se n'havien anat a Suïssa a fer companyia a l'empestada Cristina».

Més notícies relacionades: «Joan Carles I 'passa' d'aplaudir Sofia en l'homenatge a la Constitució»

Joan Carles va ignorar la seva dona

I on se suposava que era el rei Joan Carles en aquells moments tan tristos per a la seva dona? També ho sabem gràcies a les informacions de Pilar: «Al seu home no el va veure. Era a la seva habitació parlant per telèfon. El dia de Nadal va assistir sola a missa a la capella i, a última hora, va improvisar un dinar fred amb Letícia, Felip i la família de la seva cunyada, Margarita. Es van repartir regals. A Joanet li va tocar un pijama de franel·la d'avi, potser una indirecta per a la seva edat, perquè Sa Majestat acostumava a dormir tal com la seva mare el va portar al món. No hi va haver petons».