Fa més de 40 anys que la reina Sofia no té vida marital amb el rei emèrit

Així ho ha afirmat la periodista Pilar Eyre al seu blog de 'Lecturas', on també ha dit que la reina va tenir un avortament

Reina Sofía
La reina Sofia no fa vida marital amb el rei emèrit | Cedida

 

Pilar Eyre, la periodista que no para de donar notícies sobre la Casa Reial des del seu blog, 'Lecturas', va fer públic just el dia de Nadal diverses notícies sobre la reina Sofia. En concret, n'hi ha hagut dues que han cridat especialment l'atenció: la data de cessament de la vida marital entre Joan Carles i Sofia, i un avortament secret.

L'«embaràs fallit» de la reina Sofia

Segons ha avançat 'La Coctelera', la periodista relata que el 1962 Sofia i Joan Carles van passar el seu primer Nadal de casats amb la família del seu marit, en un ambient molt fred, perquè Joan Carles i el seu sogre eren rivals per ocupar el tron i l'avi de Felip VI el tractava com un nen, una situació que els feia sentir molt incòmodes.

Aleshores Sofia, farta d'estar-ho passant malament, va agafar un avió per anar-se'n amb la seva mare a Atenes. Quan era allà es va posar malalta i la van haver d'atendre d'urgència. «La premsa va dir que segurament va ser un avortament», comenta la periodista. Aquest va ser un moment clau a partir del qualla relació dels monarques va començar a fer aigües i, fins i tot, van córrer rumors de divorci. Malgrat això, al final tot es va arreglar quan Franco els va comunicar que havia arreglat el ruïnós palau de la Zarzuela perquè s'hi mudessin.

Don Juan Carlos y Doña Sofía
La relació entre Joan Carles i Sofia va començar a fer aigües el 1962 | El Mundo

 

Més de quaranta anys sense intimitat 

Segons explica Eyre, Joan Carles i Sofia van deixar de fer vida marital el 1975, a causa de l'episodi en què la mare de Felip VI es va presentar per sorpresa en una cacera i va pescar el seu marit amb una altra dona. Aquell dia, una setmana després de les vacances de Nadal, explica la periodista, va ser el principi del final: «Van separar els llits i les habitacions. I no van tornar a fer vida marital. Mai més». Se suposa, doncs, que a partir d'aquell any les seves vides es van distanciar per sempre i que mai més no van tornar a intimar.

Més notícies relacionades: «Segons Pilar Eyre, el rei Joan Carles té un problema sexual»

La soledat de la reina

Sembla que moltes de les desgràcies de la reina Sofia coincideixen amb les festes de Nadal, i és que el Nadal de 2014 es va sentir més sola que mai. Segons Pilar Eyre, quan la reina Sofia es va assabentar que el seu marit havia estat durant vuit anys amb Corinna i, a causa de la mala relació que manté amb Letícia, es va veure obligada a sopar només amb la seva germana: «Sola i sopant amb una safata davant del televisor! Felip i Letícia eren amb Paloma Rocasolano, i Helena i els seus fills se n'havien anat a Suïssa a fer companyia a l'empestada Cristina».

Més notícies relacionades: «Joan Carles I 'passa' d'aplaudir Sofia en l'homenatge a la Constitució»

Joan Carles va ignorar la seva dona

I on se suposava que era el rei Joan Carles en aquells moments tan tristos per a la seva dona? També ho sabem gràcies a les informacions de Pilar: «Al seu home no el va veure. Era a la seva habitació parlant per telèfon. El dia de Nadal va assistir sola a missa a la capella i, a última hora, va improvisar un dinar fred amb Letícia, Felip i la família de la seva cunyada, Margarita. Es van repartir regals. A Joanet li va tocar un pijama de franel·la d'avi, potser una indirecta per a la seva edat, perquè Sa Majestat acostumava a dormir tal com la seva mare el va portar al món. No hi va haver petons».


Comentaris

envia el comentari