Les 8 operacions secretes dels famosos catalans i internacionals que ignoraves

El doctor Ivan Mañero ens explica en què consisteixen algunes de les cirurgies més populars

El doctor Ivan Mañero és un dels cirurgians plàstics més destacats de tot el país. Amb més de 20 anys de professió, és precursor de nombroses tècniques mèdiques  i fundador del seu propi institut de cirurgia plàstica. Per les seves mans han passat famosos i personatges de diversos àmbits que confien en la seva especialitat i experiència.A més, és el responsable de la Fundació Dr. Ivan Mañero, una ONGD compromesa amb el procés de transformació i desenvolupament de l'Àfrica Occidental, especialment de Guinea Bissau.

L'entitat duu a terme  diferents projectes en diverses àrees d'actuació, com sanitat, sostenibilitat, drets de la infància, dona i igualtat i sensibilització.  El doctor ha explicat a CatalunyaDiari.cat quines són les operacions estètiques que ha dut a terme a algunes famoses del nostre país, i també ha analitzat les possibles intervencions que s'han fet altres 'celebrities' mundials, segons el seu criteri.

Mónica Pont: Labioplàstia

S'entén per labioplàstia, en termes genèrics, els procediments destinats a la millora dels llavis genitals, llavis majors i llavis menors. «Quan parlem dels llavis majors pot existir un excés de greix i, en algunes ocasions, un volum excessiu que pot provocar molèsties en realitzar certes activitats o vestir amb cert tipus de roba» , assegura el doctor.

I pel que fa als llavis menors, explica que  l'ideal és que quedin completament coberts pels majors, perquè quedin protegits i no causin molèsties. Així, doncs, l'actriu Mònica Pont s'ha realitzat aquesta intervenció de mans del cirurgià per millorar els seus llavis genitals.

L' actriu catalana s'ha fet una labioplàstia
L'actriu catalana Mónica Pont s'ha realitzat una labioplàstia | TVE

 

Mireia Canalda, augment de mames

La model Mireia Canalda, que es va casar l'any passat amb el exnedador Felipe López, amb el qual té dos fills, ha passat pel quiròfan del doctor Mañero per augmentar-se el pit. «La mamoplàstia d'augment és la tècnica que permet augmentar la mida dels pits, així com realçar, rejovenir o equilibrar les asimetries del pit a partir de la col·locació de pròtesis mamàries» , ha comentat el cirurgià.

La model viu feliç amb el seu marit, l'exnedador Felipe López
La model viu feliç amb el seu marit, l'exnedador Felipe López | Instagram

 

Ángela Ponce: canvi de sexe, cirurgia de reassignació sexual

Ángela Ponce és una model transsexual, i el passat 29 de juny es va alçar com a representant del nostre país al certamen de Miss Univers.  El 2012, el concurs de bellesa va canviar les seves regles i, des de llavors, permet participar a les dones transgènere sempre que al seu país d'origen sigui reconegut legalment el seu canvi de nom.

«El procediment estàndard de  la vaginoplàstia per inversió peniana consisteix a realitzar una neovagina cutània mitjançant la pell invertida del penis i l'escrot. L'objectiu és crear un complex genital femení, tant des d'un punt de vista anatòmic com estètic i funcional», ha aclarit Ivan Mañero.

Ángela Ponce és model transsexual i representant del nostre país al certamen de Miss Univers
Ángela Ponce és model transsexual i representant del nostre país al certamen de Miss Univers | Instagram

 

Elsa Anka, blefaroplàstia

L'actriu i model Elsa Anka, ara també coneguda per ser la mare de Lidia Torrent, la cambrera més coneguda de 'First Dates', s'ha realitzat una blefaroplàstia que, en paraules d'Ivan Mañero és  una tècnica quirúrgica que permet eliminar l'excés de greix, pell i múscul que es forma per sobre i per sota dels ulls.  Amb aquesta tècnica es poden corregir, per tant, les bosses dels ulls, les ulleres i les parpelles caigudes, que donen a la cara un aspecte cansat, trist i envellit.

Elsa Anka s'ha sotmès a una blefaroplàstia
Elsa Anka s'ha sotmès a una blefaroplàstia | Televisió de Sant Cugat

 

Ivan Mañero ha analitzat les possibles operacions de 4 famosos internacionals. En aquest sentit, ha assegurat que no és una valoració real al 100%, ja que s'ha basat en  imatges extretes d'Internet i poden portar retocs amb Photoshop,  que vol dir que no ha tingut lloc una operació real.

Kendall Jenner

La model, empresària i personalitat de televisió Kendall Jenner, de tan sols 23 anys, ja ha passat per quiròfan diverses vegades. Segons el doctor, entre les possibles operacions que s'ha fet destaca  la rinoplàstia, l'àcid hialurònic als llavis, aixecament de celles o blefaroplàstia i boles de 'Bichat'. La petita de les germanes Kardashian segueix les passes de la seva família, quan es parla de retocs i intervencions de cirurgia.

Entre les diverses operacions de Kendall podria haver-hi una rinoplàstia
Entre les diverses operacions de Kendall podria haver-hi una rinoplàstia | Kendall Jenner

 

Elsa Pataky

La parella sentimental de Chris Hemsworth, amb qui té 3 fills, s'hauria pogut realitzar, en diversos anys, una rinoplàstia i algun petit retoc facial amb àcid hialurònic. La veritat és que la veiem molt diferent de com estava a la mítica sèrie 'Al salir de clasei és possible que s'hagi fet més d'un retoc a la seva cara. Viu feliç a Austràlia.

Entre les diverses operacions de Kendall podria haver-hi una rinoplàstia
Elsa Pataky també es podria haver sotmès a una rinoplàstia | Cedida

 

Esther Cañadas

Esther Cañadas va viure l'època daurada de les'top models' espanyoles. Va ser una de les primeres a fer-se un important augment de llavis  amb biopolímers o silicona. Amb 41 anys, s'ha allunyat de la vida mediàtica i té una nena, Galia. El nom del pare es desconeix, doncs la model mai ha parlat d'ell. 

Esther Cañadas
Esther Cañadas es va augmentar els llavis fa anys | cedida

 

Mickey Rourke

Els homes també s’operen. Segons el doctor, Mickey Rourke, protagonista de 'Nueve semanas y media' ,  porta un mal lífting, un mal retoc facial... «És el resultat d'un conjunt de males operacions» . L'actor es fa operacions d'estètica contínuament, les ensenya al seu Instagram, i ara és més conegut pel seu estat físic que per altres coses.

Mickey Rourke, molt ben acompanyat
Mickey Rourke, molt ben acompanyat | Instagram