Laura Matamoros celebrarà el Cap d'Any a Punta Cana amb el seu pare

La filla de Kiko Matamoros ha sabut reconduir la relació entre ells dos, però s'ha allunyat del seu germà Diego

Laura junto a su padre Kiko
Laura Matamoros celebrarà el Cap d'Any a Punta Cana amb el seu pare | Cedida

Gràcies a la revista 'Lecturas' hem pogut saber els plans que té Laura Matamoros aquest Nadal. La nit del 24 de desembre la va passar amb la seva mare i celebrarà el Cap d'Any a Punta Cana amb el seu pare. En concret, Laura se n'anirà a la República Dominicana amb Benji, Matías, el seu pare i un grup d'amics. Segons ha avançat 'La Coctelera', Laura li ho va proposar al seu pare i a ell li va semblar bona idea. «A Punta Cana t'oblides de tot», va comentar l'organitzadora del viatge.

La relació de Laura amb la seva família

Laura va confessar que ho va passar molt malament amb l'embaràs no planificat: «Psicològicament ha estat molt dur. Em vaig quedar embarassada sense voler-ho, no ho esperava. Vaig engreixar 30 quilos, a nivell psicològic em va afectar. Estic molt feliç d'haver estat mare, però m'ha costat». 

La filla de Kiko Matamoros no té previst donar un germanet o germaneta al seu fill a curt termini, perquè prefereix prioritzar el que ja té i centrar-se en la seva família i la seva feina. Malgrat donar una imatge de dona forta i impassible, tot el que ha viscut aquest any que ha afectat la seva família, l'ha afectat molt, encara que no sempre ho demostri: «Si la meva família està malament, jo estic malament».

Més notícies relacionades: «Laura Matamoros dona a conèixer el seu primer fill»

Diego i Laura ja no són carn i ungla

La participant de 'Supervivientes' està molt dolguda pel comentari que va fer el seu germà Diego en què deia que havia canviat per diners. «Em dol molt. Ell sap com soc. Continuo sent la mateixa amb els meus, però hi ha coses que no tolero. Li he aconsellat moltes vegades que no continués per aquest camí. No m'agrada que em doni les culpes d'una cosa que no és veritat».

Justament fa pocs dies que Diego va aclarir uns rumors d'infidelitat a la seva dona, difosos pel seu pare, i va afirmar que tot era mentida. La relació entre pare i fill no podria estar pitjor i pot ser que hagi arribat a un punt de no retorn. Està clar que Diego no ha aconseguit tenir una bona relació amb el seu pare com ho ha fet Laura, amb un caràcter més conciliador i menys bel·ligerant que Diego.

«Penso diferent que ell. Hem viscut situacions junts i no entenc que arribi als extrems que ha arribat. Ens ha educat la mateixa família, però cadascú ha agafat els seus valors. Gràcies a Déu, no tots som iguals». Amb aquestes paraules, Laura deixa clar la recent distanciació amb el seu germà, amb el qual abans estava molt unida.

Laura recupera la relació amb el seu pare

Kiko Matamoros sempre és benvingut a casa de Laura, i pare i filla ho veuen com el lloc ideal per a les seves confidències i per a enfortir la seva relació: «Casa meva és un refugi per al meu pare. Està oberta per a ell i per a tothom. Parlem de les nostres coses, veu al nen... Fem el que abans no fèiem».

Malgrat totes les picabaralles que han tingut en el passat, Laura ha reconegut que ha sortit «molt Matamoros» i que el seu pare és «molt especial». «El que m'encanta és el que porta dins, el que no ensenya, que és aquest cor tan gran que té. Cada vegada ensenya més de si mateix», explica orgullosa de donar a conèixer la part sensible del seu pare.


Comentaris

envia el comentari