Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Noemí Galera tornarà a formar part del jurat en un nou concurs musical de TVE

El nou programa ‘La mejor canción jamás cantada’ tindrà com a jurats la directora de l’Acadèmia Musical d’’Operación Triunfo’ i el DJ i locutor Tony Aguilar

Noemí Galera, Tony Aguilar i Roberto Leal formaran part del nou programa de TVE | TVE

 

TVE prepara l’estrena del seu nou concurs musical, ‘La mejor canción jamás cantada’, un programa produït conjuntament amb ‘Gestmusic Endemol’ i que acaba de donar a conèixer els experts musicals que formaran part del seu jurat. Segons informa ‘La Coctelera’, Noemí Galera, directora de l’Acadèmia d’’Operación Triunfo’, serà l’experta que jutjarà juntament amb Tony Aguilar, locutor musical i DJ.

  • Article relacionat: TVE surt al pas de les crítiques que ha creat la cançó catalana d'Eurovisió

El nou concurs estarà presentat en directe per Roberto Leal, i serà l’escenari d’una batalla: deu famoses veus i deu famoses cançons es reuniran en cada gala per guanyar el reconeixement com a millor cançó de la dècada. 

Roberto Leal serà el nou presentador del programa musical de 'TVE' | Instagram

 

Cada setmana, un famós diferent en el jurat

‘La mejor canción jamás cantada’ tindrà com a novetat la participació d’un famós com a membre del jurat  cada setmana. Així, Noemí Galera i Tony Aguilar seran els dos jurats fixos, i tindran com a convidada una persona rellevant que estigui relacionada amb la dècada de la setmana.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

L’objectiu del jurat serà decidir les tres cançons més importants de la dècada en qüestió, les ‘imprescindibles’. A més compartiran anècdotes, curiositats de cada tema i valoraran cada actuació. Finalment, l’audiència serà la que voti des de casa per decidir quina és la cançó guanyadora. 

Noemí Galera, nova membre del jurat de 'La mejor canción jamás cantada' | Youtube

 

Els espectadors decidiran les cançons

Des de l’aplicació oficial del programa ja es pot escoltar una selecció de 20 cançons de cada dècada; els seguidors del programa podran senyalar les 10 cançons que els hi semblin imprescindibles de l’època. Amb l’ajuda de les votacions dels usuaris, s’escolliran els temes de cada gala.

  • Més informació d’interès: El popular presentador Roberto Leal tindrà un carrer amb el seu nom a Sevilla

Una setmana abans de cada gala, els seguidors podran accedir a la llista oficial de les 10 cançons que es presentaran a través de l’‘app’, així com el nom dels 10 artistes que cantaran. Els usuaris podran ajudar a decidir qui canta què, emparellant cada cantant amb una cançó concreta. La incògnita de les actuacions no es revelarà fins a l’últim moment.

Objectiu: decidir ‘la millor cançó mai cantada’

En cada gala, l’audiència podrà votar en directe per la seva cançó preferida d’entre les tres seleccionades pel jurat del programa. La finalista de cada dècada passarà a la ‘Gala Final’, on podrà ser proclamada com ‘La Millor Cançó Mai Cantada’. El vot a través de l’‘app’ serà totalment gratuït, però tindrà cost en cas de ser via telèfon o SMS.