Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

El criticat comportament protocol·lari de la reina Letícia

La mania de saludar oferint ràpidament la seva mà en els actes oficials confon els convidats

La reina Letícia té una mania protocol·lària molt particular | LA COCTELERA

 

L’actitud protocol·lària de la reina Letícia està sent constantment jutjada per l'opinió pública i les xarxes socials. L'anàlisi del comportament de la reina genera sempre multitud d'opinions que, tot i que en alguns casos la defensen, normalment són negatives.

Gràcies a la revista 'Look', hem descobert un gest molt particular i habitual en la seva manera de ser. Sigui en els actes oficials o en les recepcions reials, l’esposa del rei Felip s’afanya a oferir la seva mà per saludar. Mentre que el seu marit està saludant al convidat pertinent, ella ja està preparada amb la mà endavant per saludar.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Letícia descol·loca els seus convidats amb aquest gest

Tot i que sembla estrany, el gest que realitza amb la mà està totalment justificat i segueix el protocol. El fet que la reina Letícia ofereixi la seva mà mentre el rei Felip encara està saludant a les autoritats que té al davant és un gest d’amabilitat normal, encara que pugui descol·locar els convidats.

Letícia preparada para saludar a Fitur
Letícia preparada para saludar a Fitur | GTRES
  • També et pot interessar:  La reina Letícia repeteix 'look' en l'entrega del Toisó d'Or per cedir tot el protagonisme a la princesa Leonor

La Reina sempre és el focus d’atenció

A més de la seva actitud, les seves vestimentes, comentaris i retocs estètics fan que la reina Letícia cridi l’atenció per tot el país. La seva imatge ha rebut nombroses crítiques i judicis per haver perdut la seva naturalitat i per semblar sovint una «reina robot» en lloc d’una persona real, tal com es mostrava a l’inici de la relació amb el seu marit.

Tot i que té la seva personalitat, la reina Letícia ha de cenyir-se al protocol exigit per la casa reial, i no pot fer res més que acceptar-ho, encara que en algunes ocasions la seva naturalitat li hagi jugat una mala passada. El gest de netejar el front de la seva filla després que la seva àvia li fes un petó pot ser un gest habitual de qualsevol mare, per exemple. No obstant això, hi ha qui aprofita l’ocasió per criticar la mala relació que la Reina manté amb la seva sogra.

La reina Letícia, la seva sogra y la seva filla durant les seves vacances a Mallorca l'estiu de 2018
La reina Letícia, la seva sogra i la seva filla durant les seves vacances a Mallorca l'estiu de 2018 | LA COCTELERA

La polèmica relació amb la seva sogra

Cal recordar la incòmoda situació que es va viure a la catedral de Palma de Mallorca quan Letícia va voler evitar que les seves filles es fessin una fotografia amb la reina Sofia. Tan evident era la tensió en l’ambient que Felip va haver d’intervenir en la situació. Uns dies després, nora i sogra van aparèixer juntes públicament en un ambient despreocupat i amigable.  Va ser realitat o volien posar fi als rumors de la seva mala relació?

  • També et pot interessar:  La reina Letícia, pròxima víctima de l'excomissari Villarejo