Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carmen Janeiro, desapareguda dels mitjans des de l'estiu de 2016

Pepa Caballero revela els secrets de la família Janeiro en el seu pròxim llibre

Entre altres coses, parla dels inicis de la relació entre Jesulín i Campanario, i també sobre els secrets del 'topless' de Carmen Janeiro, publicat a 'Interviú'

Pepa Caballero i Raquel Bollo enfrontades per un deute
Pepa Caballero i Raquel Bollo enfrontades per un deute | CatalunyaDiari.cat

 

Pepa Caballero coneix molt profundament la família de Jesulín de Ubrique, els Janeiro,  des que va treballar de mànager per al clan entre els anys 2000 i 2010. Ara ha decidit publicar les seves memòries, i entre altres assumptes,  narrar els secrets del clan Janeiro, una família que segons la mateixa autora,  «estan condemnats a entendre’s».

Pepa Caballero decidia parlar del seu llibre al diari ‘La Razón’, i ho feia comparant la família dels Pujol amb els Janeiro: «Els Janeiro són com els Pujol. Tenen molts interessos en joc i han de tragar. Estan condemnats a entendre’s».

  • Notícia relacionada: Torna la polèmica entre Belén Esteban i Jesulín

Belén Esteban, el gran amor de Jesulín

En el seu llibre, Pepa Caballero esmenta Belén Esteban i arriba a assegurar que va ser el gran amor de Jesulín i també el d’ella. Però, tal com explica 'la Coctelera', tot va canviar amb l’accident de cotxe que va patir el ‘torero’ l’any 2001; «Jesulín deixa de ser un nen i passa a ser Jesús»,  comenta l'escriptora.

Allí, ingressat a l’hospital, coneix la seva actual esposa, Marío José Campanario «Mira, Campanario estava al lloc adequat en el moment adequat».  Segons recorda Pepa Caballero d’aquell moment, a la sala d’espera de la clínica hi havia més dones amb la família, però Jesulín va decidir que fos Maria José Campanario qui es quedés amb ell: «va triar una infermera perquè havia vist la mort de prop. Amb Maria José l’uneix la complicitat».

Noves revelacions

L’exrepresentant de la família, però, havia començat treballant per a la germana del ‘torero’, Carmen Janeiro.  D’aquella etapa explica com el 'topless' que va publicar la revista ‘Interviú’ no era robat sinó pactat:  «Carmen va pactar aquelles fotografies. No va ser un robat. Ella ho va cobrar i va guardar les proves».

Carmen Janeiro, desapareguda dels mitjans des de l'estiu de 2016
Carmen Janeiro, desapareguda dels mitjans des de l'estiu de 2016 | CEDIDA

 

Pepa Caballero ha confessat que, tot i desvelar temes tan complicats per la família Janeiro, no té cap mena de por a les possibles demandes:   «El meu llibre és una novel·la de la meva vida i, per tant, està basada en els fets que jo recordo. Qui em vulgui demandar que ho faci, però tinc documentació i sabré defensar-me».

En la conversació amb ‘La Razón’, també ha passat per sobre d’un tema bastant espinós: l’operació Karlos. «L’operació Karlos oculta les vertaderes inversions d’aquesta família,  però jo mai explicaré el que van guanyar. No parlo dels caixets ni del que passava a les habitacions dels hotels. Si no, molts haurien de marxar del país».

  • Notícia relacionada: Jesulín de Ubrique i María José Campanario se separen «definitivament»