Pepa Caballero revela els secrets de la família Janeiro en el seu pròxim llibre

Entre altres coses, parla dels inicis de la relació entre Jesulín i Campanario, i també sobre els secrets del 'topless' de Carmen Janeiro, publicat a 'Interviú'

Pepa Caballero i Raquel Bollo enfrontades per un deute
Pepa Caballero i Raquel Bollo enfrontades per un deute | CatalunyaDiari.cat

Pepa Caballero coneix molt profundament la família de Jesulín de Ubrique, els Janeiro, des que va treballar de mànager per al clan entre els anys 2000 i 2010. Ara ha decidit publicar les seves memòries, i entre altres assumptes, narrar els secrets del clan Janeiro, una família que segons la mateixa autora, «estan condemnats a entendre’s».

Pepa Caballero decidia parlar del seu llibre al diari ‘La Razón’, i ho feia comparant la família dels Pujol amb els Janeiro: «Els Janeiro són com els Pujol. Tenen molts interessos en joc i han de tragar. Estan condemnats a entendre’s».

  • Notícia relacionada: Torna la polèmica entre Belén Esteban i Jesulín

Belén Esteban, el gran amor de Jesulín

En el seu llibre, Pepa Caballero esmenta Belén Esteban i arriba a assegurar que va ser el gran amor de Jesulín i també el d’ella. Però, tal com explica 'la Coctelera', tot va canviar amb l’accident de cotxe que va patir el ‘torero’ l’any 2001; «Jesulín deixa de ser un nen i passa a ser Jesús», comenta l'escriptora.

Allí, ingressat a l’hospital, coneix la seva actual esposa, Marío José Campanario « Mira, Campanario estava al lloc adequat en el moment adequat». Segons recorda Pepa Caballero d’aquell moment, a la sala d’espera de la clínica hi havia més dones amb la família, però Jesulín va decidir que fos Maria José Campanario qui es quedés amb ell: «va triar una infermera perquè havia vist la mort de prop. Amb Maria José l’uneix la complicitat».

Noves revelacions

L’exrepresentant de la família, però, havia començat treballant per a la germana del ‘torero’, Carmen Janeiro. D’aquella etapa explica com el 'topless' que va publicar la revista ‘Interviú’ no era robat sinó pactat: «Carmen va pactar aquelles fotografies. No va ser un robat. Ella ho va cobrar i va guardar les proves».

Carmen Janeiro, desapareguda dels mitjans des de l'estiu de 2016
Carmen Janeiro, desapareguda dels mitjans des de l'estiu de 2016 | CEDIDA

 

Pepa Caballero ha confessat que, tot i desvelar temes tan complicats per la família Janeiro, no té cap mena de por a les possibles demandes:  «El meu llibre és una novel·la de la meva vida i, per tant, està basada en els fets que jo recordo. Qui em vulgui demandar que ho faci, però tinc documentació i sabré defensar-me».

En la conversació amb ‘La Razón’, també ha passat per sobre d’un tema bastant espinós: l’operació Karlos. «L’operació Karlos oculta les vertaderes inversions d’aquesta família, però jo mai explicaré el que van guanyar. No parlo dels caixets ni del que passava a les habitacions dels hotels. Si no, molts haurien de marxar del país».

  • Notícia relacionada: Jesulín de Ubrique i María José Campanario se separen «definitivament»

Comentaris

envia el comentari