Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sofia Suescun amb un vestit blanc al plató de 'Gran Hermano VIP'

Sofía Suescun i Alejandro Albalá, el primer 'edredoning' de 'GH DÚO'

Els concursants, que ja havien estat parella abans d'entrar al programa, han protagonitzat un moment de passió sota els llençols
Alejandro Albalá i Sofia Suescun es reconcilien
Alejandro Albalá i Sofia Suescun es reconcilien a 'GH DÚO' | TELECINCO

 

Alejandro Albalà i Sofia Suescun no paren de protagonitzar refregues i reconciliacions en el concurs de Telecinco ‘GH DÚO’. Fora del ‘reality’, quan encara eren parella, ja havien donat mostres que la seva relació estava plena d’alts i baixos, ja que els havíem vist tallar i tornar a estar junts en diverses ocasions.

Just abans d’entrar al concurs, la parella havia trencat definitivament, i inclús Alejandro Albalá,  havia decidit marxar un temps a l’Argentina per oblidar a la de Pamplona.  Tant és així, que tan bon punt van decidir entrar com a concursants de ‘GH DÚO’, van deixar ben clar que la seva relació estava més que acabada i que no volien tornar a estar junts.

Però el contacte continuat dins la casa entre ambdós, i les contínues mostres d’afecte per part d’Alejandro, han aconseguit derrocar les muralles de Sofía Suescun, que finalment ha caigut a la temptació. La parella ha viscut un moment d’allò més acalorat sota els llençols, protagonitzant el primer ‘edredoning’ d’aquest ‘reality’.

Crònica d’una reconciliació enunciada

Tot i que la parella va entrar a la casa totalment trencada, Alejandro no ha parat d’intentar tornar a reconquistar a Sofia, encara que ella no estigués gaire per la feina. Ell encara no l’havia oblidat i no suportava que els sentiments no fossin recíprocs: «Odio que no m’estimis» li havia dit Albalá.

Alejandro s'intentava reconciliar amb Sofía
Alejandro s'intenta reconciliar amb Sofia durant el reallity | TELECINCO

 

Els intents d'apropament per part d’Alejandro han estat nombrosos, fins a tal punt que Sofía començava a dubtar d’ella mateixa i en alguna ocasió li va confessar a la seva exparella que estava confosa entre allò que li deia el seu cap i el què li dictava el seu cor.

Sofía i Alejandro es deixen endur per la passió

Com era d’esperar, tant picar pedra per part d'Alejandro ha fet que Sofia caigui rendida als seus encants, i durant la nit han acabat protagonitzant el primer ‘edredoning’ de ‘GH DÚO’.  Les càmeres captaven el moment i com els protagonistes  havien de recol·locar els coixins almenys una vegada, enduts per la fogositat de l'instant.

Alejandro i Sofía protagonitzen el primer 'edredoning'
Alejandro i Sofía protagonitzen el primer 'edredoning' del programa | TELECINCO

 

No se sap si això fructificarà en forma d’una nova relació entre els dos o es quedarà en un moment fugaç fruit de la passió momentània. En qualsevol cas, la mare de Sofia té la seva pròpia opinió al respecte: «necessitats fisiològiques humanes. Què se li farà. Estar allí tantes hores amb una persona que es passa el dia dient que t’estima, que vol estar amb tu» deia en to de broma, volent-li treure importància a les imatges.