Dulce Delapiedra trenca el seu silenci sobre la relació dels germans Pantoja

Dulce, qui va ser mà dreta d’Isabel Pantoja, s'asseu a 'Sálvame Deluxe' per confirmar les declaracions de l’entrevista de la filla de la 'tonadillera' a 'Lecturas'

Dulce ha parlat sobre la relació que tenen Kiko Rivera i la seva germana | TELECINCO

No és la primera vegada que Dulce Delapiedra apareix al plató de 'Sábado Deluxe'. Segons explica 'La Coctelera', tot i que en el passat Dulce va ser la mainadera de Chabelita i mà dreta de la seva mare, la relació entre la filla d’Isabel Pantoja i la seva cuidadora no està sent tan ideal com ho va ser en el seu moment.

Aprofitant que la filla de la 'tonadillera' està de viatge a Colòmbia per allunyar-se de la controvèrsia que ha provocat la seva entrevista a 'Lecturas', Dulce torna a asseure’s al plató de 'Sálvame' per aprofundir sobre la relació de Kiko Rivera i la seva germana.

Dulce confirma el contingut de l’entrevista d’Isa Pantoja

Només entrar al plató, els col·laboradors van abordar a Dulce amb una pregunta ineludible: «Has llegit l’entrevista d’Isa?». La que va ser la seva cuidadora no va trigar a respondre. «M’he atipat de plorar perquè m’he ficat en la seva ànima. Té tot el dret del món a dir el que ha dit», va explicar la catalana.

Un dels temes que es tracten a l’entrevista és l’addicció de Kiko Rivera, una notícia que ha estat el centre d’atenció les darreres setmanes. Alguns col·laboradors critiquen les al·lusions a aquest assumpte i la resta de les declaracions com «innecessàries i a deshora».

Dulce admet que Isa Pantoja va poder dur a terme aquesta polèmica entrevista com una venjança al seu germà, ja que podria estar molesta per què Kiko no la va mencionar a la corba de la vida que va fer a 'GH DÚO'. No obstant això, hi ha algunes qüestions de l’entrevista que no tenen res a veure amb el seu possible disgust, i que es podrien haver dit només per fer mal.

  • També et pot interessar: Irene i Kiko Rivera ploren per les seves filles a 'GH DÚO'
Exclusiva de Chabelita a 'Lecturas'
Exclusiva de Chabelita a 'Lecturas' | LECTURAS

 

Els dos germans no tenen comunicació entre ells

Isa i Kiko no són capaços d’afrontar les seves desavinences ni de sincerar-se, situació que no entén Dulce Delapiedra. Kiko Rivera ha arremès contra la seva germana en més d’una ocasió, i no té cap pudor en menysprear-la en conversacions que manté amb els seus companys de 'GH DÚO'.

«No saben resoldre els problemes. Els evadeixen tots. Només es regalen les oïdes amb tot el que volen escoltar», confessa Dulce. A més, comenta que no té sentit que passin junts les festes de nadal per a després no parlar-se ni posar en comú les seves diferències, i molts menys que Kiko la critiqui en un programa amb gent que no coneix. «Si tant ha canviat que ho demostri amb la seva germana», demana la catalana.

  • També et pot interessar: Les exigències d'Isabel Pantoja en la seva visita a ‘El Hormiguero'

Dulce ataca a Kiko Rivera

L’entrevistada no va dubtar ni un segon en donar la seva opinió sobre l’amor de Kiko cap a la seva germana: «A mi em va demostrar que Kiko no estima a Isa. M’ho va demostrar asseient-se tres vegades en un plató, la primera estant embarassada, també posant a parir el pare del seu fill», va comentar amb sinceritat.

Kiko ha criticat diverses vegades les relacions de la seva germana | TELECINCO

 

Cal destacar que si Isa Pantoja s’ha atrevit a parlar del seu germà, ell va ser l’incitador. La filla de la 'tonadillera' mai ha criticat Kiko per les nombroses parelles que ha tingut, però ell sí que ho fa amb les relacions de la seva germana.


Comentaris

envia el comentari