Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de la presentadora d'Antena 3 Susanna Griso

Una marca de cosmètics utilitza la imatge de Susanna Griso sense permís

La presentadora ha denunciat el succés a través de les seves xarxes socials
Imatge d'arxiu de la presentadora d'Antena 3 Susanna Griso
Susanna Griso al programa 'Espejo Público' | Antena 3

Ha tornat a passar. Una vegada més, Susanna Griso ha denunciat l'ús fraudulent de la seva imatge per promocionar un producte. En aquest cas, es tractava d'una crema antiarrugues que assegurava tenir una fórmula revolucionària  per aconseguir rejovenir la pell en només 21 dies.

 

A més d'utilitzar un eslògan una mica utòpic on es prometia als clients una pell molt més jove en poc temps, la marca de cosmètics acompanyava la informació del seu producte amb una imatge de la presentadora d''Espejo Público'.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

La presentadora denuncia el cas a les xarxes

Quan la protagonista de la campanya es va assabentar de l'existència d'aquesta publicitat, no va dubtar en denunciar el cas a través de les xarxes socials. «Per enèsima vegada denuncio la utilització fraudulenta de la meva imatge per a una campanya inventada. Si us plau, no us cregueu res, he perdut ja el compte de les campanyes falses que hi ha a Facebook», va dir Griso.

  • També et pot interessar: Susanna Griso, premiada amb la Medalla d’honor de Barcelona
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Por enésima vez denuncio mi utilización fraudulenta para una campaña inventada. Por favor no os creáis nada, he perdido ya la cuenta de las campañas falsas en facebook. #estafa #falsa #fraude #facebook

Una publicación compartida de Susanna Griso (@susannagrisooficial) el

D'aquesta manera, la presentadora va deixar palès la seva disconformitat amb aquest tipus d'accions perquè poden influenciar negativament en la seva reputació, ja que s'està relacionant la seva imatge amb un producte sense el seu consentiment. De fet, és molt probable que aquests tipus d'anuncis no compleixin amb uns mínims de qualitat i honestedat de cara als consumidors.

Experiències similars en el passat

Malauradament, Susanna Griso ja s'ha enfrontat a aquest tipus de situacions en el passat. En concret, fa un any la marca Chocolife va publicar un anunci on es podria llegir el següent text. «Susanna Griso revela el seu secret per tenir un cos prim i perfecte amb 48 anys i sense seguir una dieta o fer exercici». A més, la marca va utilitzar una fotografia de la presentadora i prometia als clients perdre 31 quilograms gràcies a la ingesta dels seus batuts.

En aquest cas, Griso es va mostrar molt indignada perquè  la marca va falsejar també una entrevista amb ella i li van aplicar retocs amb Photoshop. «Al·lucino amb aquest tipus de campanyes que s'inventen dietes miraculoses que, segons diuen, jo he seguit. Intento contactar amb l'empresa però és xinesa i em resulta impossible parar l'anunci», va explicar a través de les seves xarxes socials.

  • Notícia relacionada: Insulten greument Susanna Griso per criticar la manipulació política de VOX