Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Jaime Cantizano explica sense filtres la seva vida sexual

Pablo Motos aprofita la visita del presentador i locutor de ràdio Jaime Cantizano a ‘El Hormiguero’ per preguntar-li sobre la seva vida privada
Jaime Cantizano visitó de nuevo 'El Hormiguero'
Jaime Cantizano va visitar 'El Hormiguero' per explicar el bon moment pel qual està passant | Antena 3

 

Dimecres passat, el que fou presentador de ‘Dónde estàs corazón’, Jaime Cantizano, ocupava el seient de convidat a ‘El Hormiguero’ per parlar de la seva feina a Onda Cero, on presenta ‘Por fin no es lunes’, i també per explicar el bon moment personal i professional que està passant. Pablo Motos sempre aprofita les seves entrevistes per treure la cara més canalla dels convidats; aquest cop ho va aconseguir sense cap dubte, ja que Cantizano va confessar detalls de la seva vida íntima sense cap pudor.

La vida íntima del ‘gendre perfecte’

Després d’un llarg temps allunyat de la televisió, Jaime Cantizano ha tornat davant les càmeres amb un aspecte igual o més amable que abans. Amb el sobrenom de ‘el gendre perfecte’, gràcies a que sempre mostra el costat bo i un somriure amable, Pablo Motos el va definir com una persona «fastigosament sana».

Cantizano va confirmar, amb un toc d’humor, que Motos no s’equivocava: «No prenc ni sucre ni sal. Tinc un amic que diu que no vol venir a casa a sopar perquè és molt trist amb què s’ha d’enfrontar en el plat». Un altre secret per mantenir una vida tan sana, va confessar Jaime Cantizano, és la xocolata: «Només prenc xocolata al 99% de cacau. Diuen que no hi ha qui s’ho prengui: jo sí. És com xuclar un cartó. Al final t’hi acostumes».

Pablo Motos es va quedar sense paraules després de la confessió de Cantizano | Antena 3

 

Pablo Motos, en aquest punt, es va animar a preguntar-li pel sexe, al veure la vida sana que practicava el locutor. «Algun vici tindràs, no sé, el sexe?», va qüestionar Motos, sense esperar-se la pregunta de Jaime: «El sexe s’ha de comptar ja per setmanes, perquè fa una mica de mandra. El mercat està complicat per tothom. La xocolata substitueix el sexe»

La naturalitat i confiança de Cantizano

El locutor i expresentador no té cap impediment a l’hora de parlar de la seva vida privada; s’expressa amb naturalitat i comoditat, virtuts que el converteixen en el convidat perfecte de qualsevol entrevista. «Tenir un fill m’ha canviat la vida i les prioritats», confessava l’andalús a Pablo Motos, respecte a la pregunta de com portava ser pare i cuidar del seu fill Leo. Així mateix, va afegir amb clau d’humor, que també s’ha de fer càrrec de la seva mascota: «La meva gossa es menja, literalment, les cantonades de la casa. Un dia inclús es va emportar les calces de la meva mare».

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Tot i que Jaime Cantizano no mostra cap impediment a l’hora de parlar de la seva vida privada, va assistir a ‘El Hormiguero’ per parlar d’aspectes professionals: ara fa un any que va arrancar ‘Por fin no es lunes’, programa que s’emet per la cadena radiofònica Onda Cero. 

El recent locutor de ràdio va admetre sentir-se molt content amb la nova aventura professional. «Hem complert un any i estic molt content. Les notes en la ràdio venen cada tres mesos i estic molt satisfet, però mai ens hem de conformar. M’ho passo molt bé», assegurava content i orgullós Cantizano.