Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Pilar Bardem denuncia que cobra «una pensió de merda»

La mare de Javier Bardem no pot treballar com a conseqüència dels seus problemes respiratoris

Pilar Barden se queja de su pensión
Pilar Bardem des de fa uns anys té problemes respiratoris | Cedida
 

Va ser una gran actriu i és la mare de Javier Bardem, així que ningú es podria imaginar que té problemes econòmics. Però a vegades la realitat supera la ficció i Pilar Bardem ha confessat que troba a faltar treballar perquè cobra una pensió de jubilació molt baixa.

Els problemes de salut de l’actriu van començar fa anys i es van agreujar el 2013, quan va ingressar en un hospital de Madrid per una insuficiència respiratòria. Des d’aquell moment va passar a seguir un estil de vida més tranquil.

  • També et pot interessar: Penélope Cruz i Javier Bardem col·laboren amb la subhasta 'Cap nen sense joguina'

Una altra manera de viure

Actualment està connectada a una màquina d’oxigen i a una cadira de rodes. «Afortunadament estic millor però no estic preparada per tornar a treballar. No em queda més remei que quedar-me tranquil·la a casa».

  

Tot i això, l’actriu creu que el fet de reprendre la seva tasca professional acabaria amb els seus problemes econòmics. «Cobro una pensió de merda que no m’arriba per a res». Aquesta situació pot semblar injusta si la comparem amb el sou que rep el seu fill, Javier Bardem, ja que l’actor guanya un milió d’euros per cada capítol de la sèrie ‘Cortés’ d’Amazon.

  • També pots llegir: El Tribunal Suprem sanciona amb 151.000 euros Javier Bardem per defraudar Hisenda

Però de totes les experiències es poden extreure oportunitats positives. En el cas de la sogra de Penélope Cruz, la seva retirada dels escenaris li ha servit per passar més temps amb els seus fills i néts. «Javier viu a Madrid i quan ha de treballar fora és un emigrant més, li agradaria tenir bons papers aquí», va dir.

Homenatge a la seva carrera artística

El que queda clar és que als seus 80 anys, Pilar compta amb l’afecte de la seva família i dels seus companys de professió. Recentment va ser homenatjada amb un premi a la seva carrera artística per part del 'Círculo de Escritores Cinematográficos'.

 

La mare de Javier Bardem es va mostrar molt agraïda amb el reconeixement i va dedicar el guardó als seus pares. A més, va pronunciar aquestes paraules. «A la vida no li demano res, només li has de donar coses positives i ser feliç».

Pilar Bardem al costat dels seus tres fills | Cedida
 
  • Notícia relacionada: Pilar Bardem reapareix molt deteriorada a l'entrega de premis de la 'Unión de Actores'