Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Miguel recriminava la cobertura que li han donat al tema dels taxis

Ana Rosa carrega contra el portaveu del gremi de taxistes a Madrid

No és la primera vegada que la presentadora del 'Programa de Ana Rosa' i José Miguel Fúnez mantenen una discussió en directe

Nova discussió entre Ana Rosa i José Miguel Fúnez
Ana Rosa ha discutit, de nou, en directe amb José Miguel Fúnez | LA COCTELERA

 

El conflicte entre el gremi de taxistes i els VTC’S ha estat el focus d’atenció dels mitjans de comunicació les darreres setmanes. Segons explica 'La Coctelera', tan gran és la polèmica que els programes de televisió han estat informant de les últimes novetats sobre  la vaga que han mantingut els taxistes de la comunitat de Madrid durant gairebé dues setmanes.

Entre els informadors es troba el 'Programa de Ana Rosa', el qual va emetre una connexió en directe amb motiu del fi de la vaga amb José Miguel Fúnez, el portaveu de la Federació del Taxi.

La discussió d’Ana Rosa amb el portaveu de la Federació del Taxi

El passat dimecres el programa presentat per Ana Rosa emetia en directe una entrevista amb José Miguel Fúnez amb motiu de la desconvocatòria de la vaga de taxistes de Madrid.

El conflicte es va produir quan José Miguel va criticar els mitjans de comunicació per donar més visibilitat a la situació de Veneçuela que al problema dels taxistes: «Ja estan els programes de televisió bastants carregats de política amb el tema de Veneçuela i altres coses», va opinar el taxista.

José Miguel recriminava la cobertura que li han donat al tema dels taxis
José Miguel recriminava la cobertura que li han donat al tema dels taxis | TELECINCO

 

La presentadora no va rebre gens bé aquest comentari i va preguntar-li a l’entrevistat si li semblava malament que s’informés sobre Veneçuela, al que el taxista va afanyar-se a respondre: «No em sembla malament, però crec que a Espanya hi ha molts problemes que no surten clars, és a dir, surt molt més internacional que nacional i cal solucionar primer els problemes del nostre país».

Ana Rosa, en desacord amb les paraules del taxista i visiblement empipada, el va criticar durament: «Doncs mira, José Miguel. O sigui, que a mi em diguis del que he de parlar o no a la meva tertúlia em sembla una miqueta fort. Hem dedicat moltes hores als taxistes», explicava la presentadora.

La tensió es notava en l’ambient i el portaveu de la Federació del Taxi va voler rebaixar-la comentant: «Doncs això és el que hem guanyat, Ana Rosa, que a tots els mitjans de comunicació hem tret el tema del taxi», i afegia de broma: «Efectivament, em deus un cafè».

  • També pots llegir:  Ana Rosa Quintana es deixa el micro obert i parla de l'agressió a la neonazi de Múrcia
No és la primera discussió que la presentadora té amb el representant dels taxistes | CatalunyaDiari.cat

 

No és la primera discussió que protagonitzen

La periodista i el taxista van viure un altre moment de tensió quan aquest li va retreure a la presentadora que estigués parlant de l’accident de Julen per després treure el tema dels taxistes.

«No t’acuso a tu Ana Rosa, ets meravellosa com a persona. Peròels contertulians han d’anar amb compte i saber del que estan parlant.  Que llegeixin i aprenguin. Que no vagin a una televisió a parlar de Julen i a l’estona estiguin parlant del taxi, com si coneguessin tots els sectors d’aquest país. No sé com no estan alguns ministres com a contertulians», criticava durament José Miguel.

Ana Rosa no va dubtar en defensar els seus col·laboradors: «També hi ha una cosa que s’anomena llibertat d’expressió, no sé si te n’has adonat. Igual que tu tens la llibertat per dir el que penses, qualsevol altra persona té la llibertat per dir el que pensa. Per aquí no. No matem al missatger», li recriminava Ana Rosa.

  • També pots llegir:  La policia deté el marit d'Ana Rosa Quintana, Juan Muñoz