Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carmen Borrego

Carmen Borrego passa de col·laborar a dirigir 'Sálvame'

El passat dimecres la germana de Terelu va anunciar la seva retirada per convertir-se en directora

Carmen Borrego deixarà de ser col·laboradora i passarà a treballar com a directora | LA COCTELERA

 

Malgrat les complicades situacions a causa de la delicada salut de Terelu Campos, es nota que Carmen gaudeix treballant a 'Sálvame'. Segons ha explicat 'La Coctelera',  la seva participació és indispensable per al programa, i en més d’una ocasió ha estat la responsable de dirigir l’espai televisiu.  

Carmen Borrego com a directora

El passat dimecres la col·laboradora de 'Sálvame' anunciava la seva retirada del programa per a convertir-se en directora. Sembla que la germana de Terelu té una àmplia experiència dirigint programes de televisió, i la notícia ha alegrat molt a la filla de Maria Teresa Campos.

La tarda al plató transcorria com era previst quan el presentador, Jorge Javier, va voler saber si Carmen Borrego estava al càrrec de dirigir el programa. Els col·laboradors van creure que era una broma, però no podien estar més equivocats.  Les càmeres van delatar a Carmen Borrego mentre estava concentrada ocupant el lloc que habitualment ocupa Valldeperas o Alberto Díaz.  D’aquesta manera, Carmen Borrego estava duent a terme allò que l'apassionava.

L’ocupació de director de les tardes a 'Sálvame' buscava vacant, i ningú podia preveure qui se’n faria càrrec. És per aquest motiu que va ser una sorpresa trobar a Carmen Borrego tenint el control de l’espai televisiu, tot i que no era la primera vegada que exercia de directora en un programa.

  • També pots llegir:  Terelu Campos confessa estar passant serioses dificultats econòmiques durant el rodatge de 'Las Campos'

Encara no se sap amb certesa si Carmen tindrà el càrrec de directora mentre Valldeperas està de vacances. El que sí que tenim clar és que el temps que estigui en aquest càrrec ho farà la mar de bé, ja que es troba en el seu ambient ideal.

Carmen Borrego en el seu paper com a directora a 'Sálvame' | TELECINCO

 

La trajectòria de Carmen Borrego

El seu paper a 'Sálvame' ha anat guanyant molt de pes amb el pas del temps. Gràcies a la seva gran capacitat d’adaptació i habilitat, és capaç de dur a terme qualsevol paper que se li proposi. Un fet que ho demostra és que si dimarts mostrava a l’audiència un radical canvi de 'look', l'endemà es trobava molt còmode dirigint el programa de tardes a 'Telecinco'.

Si en el passat va ser la Campos menys coneguda, actualment és una col·laboradora imprescindible a 'Mediaset', ja que participa en tots els debats, té la seva pròpia secció i és un membre clau de la plantilla. La seva responsabilitat i qualitat a l’hora de treballar li han atorgat experiència suficient per tenir el control dels esdeveniments de 'Sálvame'.

  • També et pot interessar:  Carmen Borrego es treu la papada i s'arregla les parpelles