Pablo Motos revela que va patir un greu accident de moto aquàtica

El presentador d’’El Hormiguero’ assegura que la forta hipotèrmia que va agafar quasi l’envia a «l’altre barri»

Amb motiu de l’estrena de la segona temporada de ‘Wild Frank’, l’extenista més televisiu, Frank Cuesta, va visitar el programa d’El Hormiguero’ per explicar la situació que pateix la seva dona des de fa anys, i també les experiències que l’han fet sentir a prop de la mort. Tanmateix, el presentador Pablo Motos no va dubtar en compartir una situació en la qual, recentment, va estar a punt de morir.

Un accident amb una moto d'aigua

«Em van deixar una moto d’aigua i em van dir que l’ha havia d’encendre abans de treure-la, no fos cas que després a l’aigua no la pogués encendre», confessava Pablo Motos durant la secció de les formigues del programa, Trancas y Barrancas. El presentador va assegurar que aquesta va ser l’última situació en què va estar a punt de morir.

El moment més perillós, no obstant això, va ser després. La moto es va allunyar de la platja, i a Pablo Motos se li va ocórrer perseguir-la. «La moto es fica mar endins i jo, com un imbècil, em tiro i em poso a nedar darrere seu», explicava el valencià. Al sortir de l’aigua, Pablo Motos va agafar una hipotèrmia: «al principi t’agafa fred, però empitjora quan et va al cap. No saps on ets, no et funcionen les mans. Vaig arribar a casa de miracle». El presentador d’Antena 3 té certa experiència amb les motos d’aigua, però també amb els accidents. Fa un temps, es va lesionar un braç i la cara practicant aquest esport. 

Pablo es aficionado a las motos y ya ha tenido otros percances con ellas
Fa un temps, el presentador d''El Hormiguero' es va lesionar un braç i la cara amb una moto d'aigua | Cedida

 

Mal tràngol amb un gat de la seva ex

Tot i ser al·lèrgic als gats, Pablo Motos va haver de viure un temps amb la mascota felina de la seva parella en aquell moment. L’animal, contràriament al que desitjava, era molt sociable i es posava a sobre del seu cap quan ell estava dormint. Per acabar-ho de rematar, el felí pesava 12 quilos.

Pablo va optar per una solució dràstica: dividir la casa en habitacions on el gat podia entrar i habitacions en les quals no. Els atacs d’asma quan es trobava a prop del gat eren molt forts, i d’aquesta manera volia evitar posar en perill la seva salut. Tot i els esforços, no va aconseguir controlar les al·lèrgies i va haver de suportar conviure amb el gat fins que la relació sentimental es va acabar.

Impaciència per operar-se de  l’ull

A part de les situacions de risc que ha viscut, Pablo Motos ha viscut altres moments perillosos a causa de la seva impaciència. La insistència per operar-se d’un ‘ull vague’ el mateix dia de les proves mèdiques, tot i les contraindicacions del metge, va fer que passés per un mal tràngol amb la seva vista.