Terelu i Diego Arrabal a 'Sálvame'

Diego Arrabal revela que va gravar la infidelitat d’un nòvio de Terelu

A la gravació pot veure’s l’antiga parella de la col·laboradora de 'Sálvame' pillada 'in fraganti' amb una altra dona

La darrera proposta de 'Sálvame' ha estat presentar  la multitud de gravacions que Diego Arrabal manté guardades amb polèmiques imatges que involucren personatges famosos. Segons ha explicat 'La Coctelera',  sembla que Jorge Javier va convidar al periodista a què mostrés en exclusiva algun dels seus arxius no revelats fins ara.

Mentre es disposaven a debatre sobre el material d’arxiu d’Arrabal, aquest va reconèixer tindre una gravació d’un antic nòvio de Terelu, la qual li va mostrar en el passat a la col·laboradora perquè descobrís la infidelitat de la seva parella. 

 

  • També et pot interessar:  Rocío Carrasco abandona les Campos en el seu pitjor moment

El periodista va ajudar Terelu a descobrir la infidelitat

Diego Arrabal és conegut pels famosos com una molèstia per assabentar-se de cada una de les seves facetes més obscures. En referència amb el passat de Terelu, Arrabal explicava que la col·laboradora de 'Sálvame' rebutjava la premsa i sempre procurava allunyar-se dels mitjans de comunicació, tot i els favors que se li van fer.

El descobriment de la infidelitat va tenir lloc a Marbella dins un hotel de 5 estrelles on un soci del periodista va quedar amb Terelu. Allà li va mostrar la gravació en la qual podia veure’s la seva parella amb una altra dona. La filla de María Teresa Campos va estar molt agraïda de poder descobrir la traïció que es negava a veure per si sola.

Immediatament després de ser conscient de la infidelitat, va agafar un avió i li va entregar la cinta al seu xicot per exigir explicacions. La resposta de l’implicat va ser inesperada, ja que només se li va ocórrer cridar: «Això és una màfia!».

La vida amorosa de Terelu

Després de conèixer l’existència d’aquesta gravació,  no podem evitar preguntar-nos quina de les parelles de Terelu va ser pillada 'in fraganti'.  Encara que no sabem molt bé qui és, a continuació tenim una petita llista dels nòvios més coneguts de la col·laboradora.

Una de les parelles amb les quals es veia més feliç a Terelu era el torero Martín Pareja Obregón. Ambdós assistien junts a esdeveniments, marxaven de vacances, i quan semblava que la seva relació estava en el seu millor moment, es va acabar.

D’altra banda, Terelu va contraure matrimoni amb l’exitós empresari espanyol Alejandro Rubio l’any 1998. Malgrat formar una molt bona parella, no van durar junts per sempre.

Més endavant, el destí va voler que Pipi Estrada es creués per la vida de Terelu, i la va capgirar totalment. Durant una temporada van ser la parella més buscada pels mitjans de comunicació. Malauradament, el final de la relació no va ser del tot bo.

Pipi Estrada y Terelu Campos van tenir una relació sentimental | GTRES

 

Potser per com havia acabat la relació anterior, l’aventura que va tenir amb Carlos Agrelo va passar desapercebuda i no es va tindre molta informació sobre ells.  Van sortir durant un any, i es comenta que la distància va poder ser un dels motius de la ruptura.

Carlos Pombo, el nòvio perfecte

Per a la col·laboradora conèixer el pilot va ser una gran sort. Abans que se li comuniqués el diagnòstic de càncer de mama, Pombo va entrar a la vida de la col·laboradora, i va ser un suport imprescindible durant la lluita contra la malaltia.

Terelu va mantenir una relació estable amb Carlos Pombo | CEDIDA

 

No obstant això, la relació va acabar amistosament. Tot i això, Carlos no s’ha allunyat mai de Terelu, i mantenen una amistat molt propera.

  • També et pot interessar:  Terelu Campos visita Urgències a causa d’un dolor agut després d’operar-se